| sweetys a întrebat:

Cum imi dau seama daca ma mai iubeste? Dupa ce s-a despartit de prietena lui mi.a propus sa fiu cu el( se dadea la mine dinainte sa se desparta) si eu am refuzat din anumite motive. De doua luni e cu o fata( diferenta intre ei 8-9 ani) eu nu l.am mai vazut de cand s.a cuplat cu ea si tot de atunci nu am mai vorbit. Dar acum cateva zile m.am intalnit intamplator cu el si cat am stat cu el m.a tachinat intr.una cum o facea si inainte si mi-a spus ca de ce nu il mai bag in seama. Eu ce sa inteleg din comportamentul lui? Multa lume mi-a spus ca sta cu tipa aia doar ca sa ma faca pe mine geloasa. Nu vreau sa crad tot ce se spune dar macar sa stiu cum sa reactionez data viitoare cand il vad.

7 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Din cate inteleg, baiatul este un tip caruia ii place sa umble din fata in fata. Eu zic sa-l lasi sa se distreze asa cum vrea el, iar tu sa-ti gasesti un baiat care te iubeste cu adevarat.

| LoveSleep a răspuns:

S-a despărtit de prietena lui pentru tine, numai lucruri bune pot iesi din asta.

| sweetys explică (pentru LoveSleep):

Dar eu l.am refuzat fiindca incepeam sesiunea si o luna jumate nu dadeam pe acasa si plus ca mi se parea ciudat ca la nici o saptamana dupa ce s-a despartit de tipa aia sa vrea sa intre intr.o alta relatie. Iar acum e cu altcineva. Dar se poarta cu mine ca si cum nu ar avea iubita si ca si cum eu nu l.as fi refuzat. Adica se poarta ca inainte sa imi zica ca ma iubeste si ca vrea sa fie cu mine.

| LoveSleep a răspuns (pentru sweetys):

Femei ciudate laughing
Sesiune, viață grea, știu.
Bun, să fiu serios.
Nu știu ce anume vrei să înțelegi și de ce te chinui s-o faci. De ce nu accepți? Pur și simplu. Ai zis sesiune, se presupune că ai peste 18. Nu mai bine încetezi să fii copil? Vrei să ți se dedice în totalitate, să vorbiți non stop, să-ți plimbe câinele, să vă împrieteniți ca în tot acest timp să-ți dai seama dacă ar fi ok să ai o relație cu el? Chestia asta vine pe parcurs, din interiorul unei relații. Nu trebuie neapărat să fii convins că merită ca să te implici. Dacă ceva nu e bine, puteți oricând să vă despărțiți, nu te obligă nimeni să stai lângă el.

A ieși cu o persoană ar trebui să presupună doar atracție. Dacă te atrage, ieși cu el. Dacă îl placi, vă 'cuplați'. Dacă nu merge, vă despărțiți. It's *** simple.
Crezi că tipul o să stea toată viața după figurile tale? Ți-a spus că te place și vrea să fie cu tine. Ce vrei mai mult?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea e "de unde stim daca te-a iubit vreodata?".

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Normal, mentalitatea feminina, toate actiunile tinteti dvs sunt direct-orietntate catre dvs.
Scumpa domnita, hai sa te aduc la realitate : 1) Nu esti o zeita sau imaginea de fata perfecta pe care o are el in cap
2) Te tachineaza si vorbeste cu tine deoarece e un om confident, fara bariere, e un baiat cu capul pe umeri si nu ii pasa de parerea ta, tie de altfel iti pasa cu cine iese si ce face, deci cine sa gandeste mai mult la cine?
3) Daca nu a vorbit cu tine doua luni e normal sa te intrebe de ce nu l-ai mai cautat tu... ( amical )
4) Reactioneaza cum vrei tu, si asa cel mai probabil nu vei mai fi asa speciala pentru el, la genul asta de baieti cand nu ai dat semne de interes gasim o fata care aprcieaza high-value... Deci, cauta-ti un iubit cu functia de psiholog big grin

| BeardedSamurai a răspuns:

Fa ce crezi, ce simti, dar ai grija la ce vezi, ce-auzi, ce zici.
Totul e simplu.
Sa ai o zi placuta!