Stai calma si nu te jena ca ai intrebat asa ceva e normal la fel am patit si eu dar nu am intrebat pe nimeni pana cand am facut si m-am convins ca nu mai eram virgina deci cauti pe google poze cu"hymen" si compari pozele cu imaginea ta pe care o vei avea folosind o oglinda sau scuze introduti degetul in p*** si daca te doare rau daca nu intra inseamna ca nu mai esti virgena si daca intra nu mai esti virgina
pls fundita?
E simplu: virgina este o femeie care nu a avut nici un fel de contact sexual.
Daca vrei sa stii care este starea himenului, cauti pe Google images "hymen" si apoi compari imaginea cu cea pe care o vezi la tine folosind o oglinda.
De ce...ti-e teama sa nu te trimita tac-tu la control? Oricum, un himen intact nu te face neaparat virgina. Daca ai supt poola sau te-ai footut in coor, fara sa-ti intre vreodata poola-n peezda, nu mai esti virgina.
E stupida intrebarea ta, nu te supara Daca nu ai avut contacte sexuale esti virgina, sau daca nu ti.ai introdus obiecte mai groase in vagin
IN primul rand:daca ai avut contact sexual.NU.Iar daca nu,stai linistica ca inca mai esti. Oricum himenul se poate rupe si fara a avea contact sexual(gimnastica,calarie,taekwondo sau karate-do, ma rog, un sport care te obliga sa separi picioarele intr-un grad mai mare de 90 de grade).cu cat esti mai tanara atat si himenul este mai fragil. daca vrei sa stii sigur sfatul meu e sa mergi la un ginecolog.PS. sunt femei care se nasc fara himen.
Da se poate, pentru ca sani se fac moi nu mai ai piatra la sani numai sunt tari sunt moi Alte modalitati sa afli daca mai esti sau nu, nu cred ca sunt
Lol,daca nu ai mai facut sex deloc da esti, da cum sa nu stii asa ceva, sau umbla prin pasarica si vezi ))))
Virgina? pai daca ai facut sex nu mai esti virgina ( dar daca nu ai facut stai linistita esti virgina. funda?
Cand esti virgina intra un singur deget in vagin fara sa doara daca nu mai esti virgina intra si al doilea fara probleme. daca te-ai masturbat cu ceva mai gros nu mai esti virgina
Sunteti cu totii idioti! fata a avut niste interactiuni cu un baiat (un deget poate 2 sau un dildou) si s`a speriat. Take Care!
Ccristina2000 întreabă: