Clar era cald, si ea nu avea bani de apă, a profitat, asa sunt fetele, si după cei ai dat apa, ea ce a zis? Cum s au derulat lucrurile? Te-a pupat? S au tu pe ea? ce vârstă ave ti voi? Mersi.
Eram la examen si ea statea in banca din spatele meu. Era o sticla de apa pe catedra profesorilor dar nu a cerut de acolo ci de la mine. Dupa aceea m-a luat de mana si mi-a urat succes. Acum nu stiu.
Nu inseaamna nimic. A avut nevoie de un pic de support emotional, era examen, stia ca tu esti mai prietenos si te-a ales pe tine. Nici holbatul nu inseamna mare lucru.
Daca ai coordonatele ei, invit-o pe afara si ai sa te lamuresti.
S-ar putea sa te placa.
Asta inseamna doar ca ar trebui sa intri in vorba cu ea. S-ar putea ca atunci cand vorbiti, sa nu mai fie deloc interesata de tine... Asa ca n-are rost sa-ti pui astfel de intrebari, pana nu vorbesti cu ea mai mult. Nu te arunca, bag-o in seama doar, apoi ignor-o, si vezi daca face la fel, daca mai vine singura la tine...
Să îi dea apa lui, sucul lui, banii . Dacă îţi cer o gură de apă înseamnă că te plac? (În orice caz, nu cer apă altor persoane că să le induc în eroare.)
Daca ar veni in fiecare zi dupa apa si daca i-ar mai da si alte semnale, ar putea fi ceva. Dar el nu zice nimic despre asta.
Daca cineva se uita la tine nu inseamna ca te place, imprieteneste-te cu ea iar apoi incearca sa o cunosti sa vezi daca aveti ceva in comun.
Ai putea sa o inviti in oras, la o plimbare sau un suc, daca accepta e un inceput
Noi fetele suntem cam ciudate, nu stiu apropie-te de ea mai mult, deveniti prieteni foarte buni, deoarece se va indragosti de tine mai mult ca sigur mult succes >
Pai ideea este ca suntem prieteni foarte buni. A fost colega mea.
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: