| JorgeBossJorge a întrebat:

Cum imi dau seama daca o fata ma place?
Am observat ca uneori se holbeaza la mine si odata mi-a cerut sa ii dau apa mea etc.
Ce credeti?
DAU FUNDAwinking

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Clar era cald, si ea nu avea bani de apă, a profitat, asa sunt fetele, si după cei ai dat apa, ea ce a zis? Cum s au derulat lucrurile? Te-a pupat? S au tu pe ea? ce vârstă ave ti voi? Mersi.

| JorgeBossJorge explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eram la examen si ea statea in banca din spatele meu. Era o sticla de apa pe catedra profesorilor dar nu a cerut de acolo ci de la mine. Dupa aceea m-a luat de mana si mi-a urat succes. Acum nu stiu.

| SkyPilot a răspuns (pentru JorgeBossJorge):

Nu inseaamna nimic. A avut nevoie de un pic de support emotional, era examen, stia ca tu esti mai prietenos si te-a ales pe tine. Nici holbatul nu inseamna mare lucru.
Daca ai coordonatele ei, invit-o pe afara si ai sa te lamuresti.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

S-ar putea sa te placa.
Asta inseamna doar ca ar trebui sa intri in vorba cu ea. S-ar putea ca atunci cand vorbiti, sa nu mai fie deloc interesata de tine... Asa ca n-are rost sa-ti pui astfel de intrebari, pana nu vorbesti cu ea mai mult. Nu te arunca, bag-o in seama doar, apoi ignor-o, si vezi daca face la fel, daca mai vine singura la tine...

| SkyPilot a răspuns:

Nu e destul, ar trebui mai mult. Ce contine acel "etc."?

| anonim_4396 a răspuns (pentru SkyPilot):

Să îi dea apa lui, sucul lui, banii laughing. Dacă îţi cer o gură de apă înseamnă că te plac? (În orice caz, nu cer apă altor persoane că să le induc în eroare.)

| SkyPilot a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ar veni in fiecare zi dupa apa si daca i-ar mai da si alte semnale, ar putea fi ceva. Dar el nu zice nimic despre asta.

| Suck a răspuns:

Daca cineva se uita la tine nu inseamna ca te place, imprieteneste-te cu ea iar apoi incearca sa o cunosti sa vezi daca aveti ceva in comun.

| Anna121 a răspuns:

Ai putea sa o inviti in oras, la o plimbare sau un suc, daca accepta e un inceput happy

| Teodora69 a răspuns:

Noi fetele suntem cam ciudate, nu stiu apropie-te de ea mai mult, deveniti prieteni foarte buni, deoarece se va indragosti de tine mai mult ca sigur big grin mult succes >big grin

| JorgeBossJorge explică (pentru Teodora69):

Pai ideea este ca suntem prieteni foarte buni. A fost colega mea.