| ManTheMan8 a întrebat:

Cum imi dau seama daca o fata ma place. Jur ca este extrem de greu laughing. Este o fata la mine in liceu de care imi place foarte mult. Pana acum o luna totul era perfect, flirtam amandoi, ne cautam cu lrivirea etc. Dar de atunci nu mai face chestia asta dect foarte rar. Simt ca imi scapa ceva. De ce se comporta asa?

Răspuns Câştigător
| NAT0 a răspuns:

Scoate-o la u suc. Poate că îți zâmbea din politețe. O inviți la un suc, și acolo poți afla ce și cum. Sau în drum spre casă, unde să fiți doar voi doi ca să se poată exprima și ea mai ușor fără să aibă rețineri. Du-te bag-o-n seamă pe hol. Du-te hotărât la ea, „trag-o de mânecă" și vă d-ați puțin mai în colț să nu deranjați lumea și să nu atrageți atenția. Poți începe cu un „Bună". Observă cum s-a îmbrăcat, cum și-a făcut părul, cum s-a asortat, ce accesorii are, spre exemplu dacă are un ceas, poți spune, „Îmi place ceasul tău." Nu-i face complimente de genul. „ești frumoasă, ești drăguță... ești bombă fato". Nu, nu-i spune astea deoarece ești frumoasă sau drăguță a tot auzit de la toți care și-au încercat norocul cu ea. Ea știe deja că-i frumoasă, nu trebuie să-mi mai zici și tu, ai grijă la tonul vocii, când vorbești cu ea, spune-i „Fii atentă", chiar dacă nu e cine știe ce dar o face să fie mai atentă deoarece așa am fost învățați de mici copii și ne-a rămas în minte chestia asta cu „fii atent". Ce să-ți mai zic, ca un scurt rezumat, observ-o din toate punctele de vedere, fii calm, ai grijă la postura corpului și la tonul vocii și fii curajos, dacă o să te respingă adică șansele sunt de 50-50, te poți consola cu ideea că ai încercat.
Succes.

| ManTheMan8 explică (pentru NAT0):

Arta seductiei.

| NAT0 a răspuns (pentru ManTheMan8):

Corect. Pe mine unul m-a ajutat.

10 răspunsuri:
| Minulina123 a răspuns:

Pentru ca tu nu ii dai nimic de inteles. Daca fata vede ca doar te uiti la ea si atat o sa isi piarda interesul. Zic sa intri in vorba cu ea si sa va imprieteniti si dupa aceea sa vezi daca puteti avea o relatie sau nu. happy Bafta!

| UtilizatorTPU43274298 a răspuns:

Poate nu te mai place fata aceia. Am patit si eu... :'((

| fifidafgsh a răspuns:

Cu siguranță asteaptă mai mult de la tine, poate s-a săturat sa tot astepte ca tu se faci ceva mai mult decat sa te uiți la ea. Eu zic sa ii scrii sau sa faci ceva până nu o pierzi de tot sau pana nu ti-o fura altul. Iti zic din propria experiență, Si eu am fost asa cu un băiat până m-am saturat sa tot astept ca proasta ceva mai mult decat niste priviri. Iar acum pot sa zic ca imi place de alt băiat. Vezi sa nu patesti la fel.

| ManTheMan8 explică (pentru fifidafgsh):

Tie, ca fata, ti-ai dori sa te abordeze tipul de care iti place pentru prima data pe net sau in e
realitate? de ce?

| NAT0 a răspuns (pentru ManTheMan8):

Nu interacționa cu ea pe Facebook deoarece o să fie ciudat, prima oară vorbește cu ea în realitate și apoi pe Facebook. O să observi că în realitate nu o să te mai bage în seamă cum „te-a băgat" până acum și tu nu vrei asta. Din experiență îți zic. Vorbește cu ea în realitate. laughing

| fifidafgsh a răspuns (pentru ManTheMan8):

Nu prea contează unde, atâta timp cat o face. Acum depinde de obicei din experienta mea pot sa spun ca e mai ok pe net pentru ca asa mi se pare mai simplu pentru ca de exemplu daca o abordezi in realitate si daca si ei ii place de tine ea o sa astepte sa ii scrii si pe net, dar asa risti, adica daca fata respectivă nu te place si dupa ce vorbesti cu ea in realitate si daca ii mai scrii si pe net o sa pari obsedat. Acum depinde de fata.

| Andrequeen a răspuns:

Probabil nu vrea sa se exprime. Invit-o undeva, poate aşteaptă să faci un fel de "primul pas".

| Arabolu a răspuns:

E fata, nu prea exista un raspuns concret la asta. Poate așteaptă ceva mai mult de la tine