anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi dau seama daca o fata ma place?suntem in aceeasi scoala, se uita la mine dar nu spune nimic!

Răspuns Câştigător
| Sakira200 a răspuns:

Depinde cum se uita,daca iti fac oki dulci inseaman ca e ceva.Ea nu o sa zica nimic doar e fata, incera tu sa-i zici ceva si o sa-ti dai seama dupa um vb cu tine, daca se rusinneaza:Funda

| NeimaginabilA a răspuns (pentru Sakira200):

Scuza-ma pentru cuvintele mele mele nesimtite care urmeaza dar,
Te Omor! tampito! Cine dracu le dicteaza la fete sa taca din gura si s-astepte sa le fie date mura-n gura? Va mamanca lenevia asa de puturoase sunteti!
Inca odata i-mi cer scuze de limbajul nesimtit pe care l-am folosit si sper sa ai o zi buna happy

| Sakira200 a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Timpit sau timpita esti tu.Asa sint fetele, altele vb cu baetii da daca ei sint frina, ce sa le facem.Si eu imi cer scuze ca team numit asa, da nu-i frumos sa spui astfel de cuvinte, ciao

| 000Diddy000 a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Mai usor cu limbajul, cine te-a invatat sa vorbesti, nu toate fetele sunt la fel, vorbeste in numele tau nu suntem puturoase sau ce ai mai zis acolo ca mi-e si sila sa citesc ma apuca groaza unele fete sunt mai timide, asta-i tot, la fel se intampla si cu baietii stai tu linistit/a ca nu numai fetele sunt asa sunt si baietii care de exemplu se ascund in satele mess-ului numai pentru ca nu pot sa-i zica in fata fetei pe care o plac adevarul, iar la scoala sau in alte locuri cand se intalnesc o evita pe subsemnata dar ce sa mai zic acum... tu esti buricul pamantului, daca tu te porti intr-un anumit fel, toata lumea trebuie sa fie ca tine...

| Grigorean_Teo_1997 a răspuns (pentru Sakira200):

Dar daca se rusineaza (se inroseste la fata) sa inteleg ca ma place?

Daca se inroseste la fata sa se rusineaza sa inteleg ca ma place?

Plz

Dau funda daca imi raspunzi

| NeimaginabilA a răspuns (pentru Sakira200):

Zi ca sunt un extraterestru ciudat xD
Nu asa sunt fetele, asa vor baietii ca fetele sa fie, ceea ce faceti voi e sa le fiti sclave happy

| NeimaginabilA a răspuns (pentru 000Diddy000):

Atunci te rog, zi-mi o fata care e diferita, care nu are nevoie de alti oameni ca sa se simte dorita, speciala si frumoasa, atunci i-mi voi retrage cuvintele porcoase pe care le-am adresat anterior

Dau exemple degeaba ca oricum nu le cunosti si atunci vorbesc la pereti ca eu, care le cunosc, voi vedea ce fel de persoane sunt, dar tu vei vedea doar niste nume...

Oh te rog, spune-mi despre personaltatea lor

Pai majoritatea sunt fete independente, dragute logic, dar cam rautacioase, care nu vor sa le zica cineva ce sa faca, stau mai mult cu gasca, baietoase, se cred buricul pamantului etc asa sunt in general dar mai sunt 2 fete total opuse lor care nu prea umbla cu baieti si daca e sa iau in considerare acum si intrebarea, sunt exact ousul, daca le place de un baiat isi dau drumul la gura si zic tot ce au pe suflet

| Sakira200 a răspuns (pentru Grigorean_Teo_1997):

Da daca se rusineaza da te place fundita

NU CRED!
Inca n-amm vazut un asa specimen in viata mea!

Nu ma crede, eu doar atat iti zic, daca crezi sau nu asta ramane la latitudinea ta

Ok, hai sa zicem ca mai sunt fete care mai sunt folositoare la ceva

| Linilerei a răspuns (pentru Sakira200):

Nu neapărat. Probabil tu vorbești despre puștoaice 12 - 15 ani. Boboace.

| Sakira200 a răspuns (pentru Linilerei):

Dap el citi ani are? crezi ca re mai mult de 15? si orisice fata daca te place se rusineaza de tine, daca nu stiii taci

| Linilerei a răspuns (pentru Sakira200):

Mai dat gata cu răspunsul tău atât bine construit. Ar trebui folosit pe post de bactericid. Da, așa e. Puștimea se rușinează.

21 răspunsuri:
| 000Diddy000 a răspuns:

Nu te mai ascunde, daca o placi pur si simplu intreab-o direct ce insemni tu pentru ea sau daca smte ceva, ca altfel daca astepti prea mult o poti pierde nu spune nimic pentru ca asteapta ca tu sa faci primul pas, vrea sa te cunoasca mai bine, sa stie daca sentimentele ii sunt impartasite sau nu

| Linilerei a răspuns:

Mă copii nu mai difuzați informații eronate la băiat. Mai bine îi zici direct. Nu știu câți ani ai, dar o fată nu o să înroșească pentru tine așa la comandă. Da, există fete rușinoase, dar să nu ai impresia că dacă se înroșesc te plac ca pe Făt Frumos. S-or fi trezit cu o urticarie mai știi. Dă-i un bilet ceva, intră în vorbă cu ea. O fată se mai lasă dorită de un băiat uneori, dar sunt fete care fac primul pas. Dar cum am spus totul depinde de vârstă. Există puștoaice și fete tinere care simt diferit și acționează diferit.