Scumpa domnisoara esti tanara, nu dispera. esti la varsta distractiei tu trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri
Trebuie să meargă în cât mai multe team building-uri.
Eronat!
Aia da frate, bine zis
Depinde de ce amintiri au ramas, ma gandesc ca acum esti singura si nu poti depasi momentul.
Mă doare din cauză ca m- a inselat, era bine dacă ne despărțeam din alt motiv. Poate nu mai sufeream atat
Inseamna ca il iubeai mult, daca te-a inselat el a gresit, incearca sa treci peste si sa cauti pe altcineva, multa lume uita ca are tot ce vrea acasa si cauta in alta parte.
Daca o sa gasesti pe cineva nu neaparat sa sari in bratele primului venit ci pe cineva pe care sa il si placi, o sa treci altfel peste trecut doar printr-o noua dragoste!
Asta numai tu stii daca plangi din cauza lui sau nu dar cred ca ti-ai raspuns singura la intrebare pentru ca daca era alt motiv nu il mai mentionai in intrebare.Multa sanatate!
Same here. Dar crede-ma, e mai bine ca despartirea sa fie din ceva rau. Pentru ca simti o ura fata de acea persoana, ai motive sa zici:"e prost ca m-a inselat/mintit etc, normal ca nu mai merita sa imi pese de o asemenea scursura". Ai motive sa te gandesti ca e mai bine ca s-a terminat, ai motive pentru care sa il urasti. Deci va trece mai usor, ganditu-te ca tu nu meritai ca cineva sa iti faca vreun rau.
Eu spre exemplu inca nu mi-am revenit de la ultima despartire si a trecut mai mult de jumatate de an de atunci si am intalnit si alte persoane. De ce inca nu-s ok si imi vine sa plang la efectiv orice amintire? Pentru ca despartirea nu a fost cauzata de ceva rau, sau grav. Pur si simplu fiecare vedea altfel viitorul, plus ca mai existau si alti factori care nu depindeau neaparat de noi. Gandeste-te sa te desparti de cineva pe care iubesti si care sa te iubeasca, doar ca el a ales ca e mai bine asa, si am ramas doi oameni care s-au mai vazut si dupa desparire si care isi vorbesc cu acelasi respect in continuare. A fost un an de relatie din care am invatat multe lucruri si a fost cea mai geniala perioada din viata mea pana acum. Dar nu stii ce iti rezerva viitorul.
Deci se poate mai rau de atat. Pur si simplu lasa timpul sa treaca si gandeste te ca macar el a facut ceva de neiertat.
Tristetea e cauzata de faptul ca te gandesti la fostul?!
o sa-ti treaca, nu degeaba a devenit "fostul", nu? :-)
Buna Cristina am văzut că pui destul de des intrebari despre relații si socializare, astept un add pe facebock Gabriel Lucaci te as putea ajuta deoarece tata este psiholog.