| Manuel27 a întrebat:

Cum imi dau seama daca sunt dragut? Raspunsuri serioase va rog

12 răspunsuri:
| deeadragutza2 a răspuns:

Pai gandeste-te cu cate fete ai fost(daca ai fost) gandeste-te cate fete te plac adica daca vor sa fie cu tine afla parerile fetelor despre tine

| cristynaGoldenRose a răspuns:

Da esti un tip dragut. daca esti din poza, poti afla daca fetele se uita lung la tine si iti zimbesc, sau iti fac complemente frumoase de ex: dragut, simpatic etc.

| liz23 a răspuns:

Din punctul meu de vedere 90% tine de atitudine. esti placut sau nu in functie de cum sti sa te porti si increderea pe care o ai in tine. tu nu te definesti prin parerile altora, ci din propria parere despre tine.

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Raspuns serios la o astfel de intrebare? Challenge accepted
Sa vedem...
dragut=arati bine=frumos?
Ok. Pai asta depinde de fata. Daca o fata se indragosteste de tine i se pare ca esti cel mai frumos si cel mai cel, pe cand alta fata stramba din nas cand te vede. Gusturile nu se discuta... if you know what i mean laughing

| ViVi99 a răspuns:

Pai daca te plac fetele, daca ti s-a mai spus ca esti dragut. de obicei trebuie sa afli raspunsul de la straini, nu de BFF sau rude pentru ca ele sigur iti vor spune ca esti dragut.

| NeneaGogu a răspuns:

Ptiu ptiu sa nu fi de deochi, manueleeeee cum stai cu manuelabatting eyelashesbatting eyelashes

| Azµre a răspuns:

Opaa ai pus ochii pe el laughing nebuno

| Azµre a răspuns:

Pe mine nu ma placi eu ( animalul, hamsterul) sunt urat binee laughing (gluma)

| Azµre a răspuns:

E sunt mare 24

| DiiiAnAaaa a răspuns:

Te uiti in oglinda.happy

| FlorinaGeorgiana a răspuns:

Te uiti in oglinda happy

Răspuns utilizator avertizat