| raluca_3948 a întrebat:

Cum imi dau seama daca tine la mine? sau vrea doar o relatie sexuala astept cat mai multe raspunsuri

5 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu poti sa-ti dai seama pentru ca nu exista baiat in lumea asta care sa nu vrea sex de la iubita lui!

Acum te desparti de el ca te doreste prea mult?

E normal sa te vrea la pat dar trebuie sa te si iubeasca!

| fabiola a răspuns:

Iti poti da seama daca tine la tine pentru ca asta se simte! Problema este ca daca azi tine la tine, maine nu ai nici o garantie! Dragostea este o loterie dar nu trebuie sa te daruiesti decat atunci cand ai senzatia ca si daca se intampla ceva, tu nu vei regreta, alege cu mintea si sufletul!

| IuliaWosster a răspuns:

Hmm.pai asa ceva iti dai seama din prima.depinde de baiat daca este un actor bun.si stie sa te imbarlige sa cazi la pat e greu.
dar de obicei cand un baiat vrea numai sex de la tine iti dai seama prin comportamentul lui.cand te saruta iti pune mana pe fund pe sani. vorbeste cu tine despre sex. vrea mereu sa fie singur cu tine intr-o incapere. fara familie sau prietenihappy
Deci ai grija sweety sa nu cazi repede la pat.love struck cel mai bine e sa asteptilove struck sa gasesti un baiat care sa te iubeascalove struck

| katala a răspuns:

Parerea mea este ca nu ai cum sa-ti dai seama decat dupa ce faci sex cu el. Asta e! Cine nu risca nu castiga! Totul depinde de cine este mai abil dintre voi doi : el sa disimuleze sau tu. sa-ti dai seama

| Mi$tiK a răspuns:

In primul rand uite te in ochi lui cand vorbeste cu tine,, o sa iti dai seama, sau are dume, primite luna de pe cer.parerea meabig grin