| tweety_8071 a întrebat:

Cum imi dau seama daca un baiat ma place? as vrea sa imi raspuna baietii daca se >poate:

7 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Pai in primul rand se uita frumos la tine, e mereu ACOLO cand ai nevoie de el, niciodata nu o sa te jigneasca, in nici un mod... o sa guste din fericirea ta ca si cum ar fi a lui...chiar daca nu o sa se afla mereu in fata ta. o sa fie langa tine.

| stefangeles a răspuns:

Daca are scanteia imediat inteteste focul cu o privire dulce sau cu niste cuvinte frumoase despre tine happywinking

| sbk a răspuns:

Pai se uita mult la tine, incearca sa se vorbeaca cu tine dar nu prea reuseste, intreaba-l ceva orice si sigur iti vei da seama dupa privirea lui si dupa modul cum iti raspunde

| TheMihutz a răspuns:

Daca se uita insistent la tine.

| sensibilosu a răspuns:

In general baieti se intimideaza cand vb cu o fata care o plac...nu le iese cum trebuie cuvintele din gura...si incearca sa para mari si tari(iti zic din propria experienta)

| X a răspuns:

Marea majoritatea a baietilor...ataca direct adica incep cu ironiile lor...glume chesti ca sa iti atraga atentia iar altii cu privirea (iti dai seama usor daca se uita la tine cu ochii "dulci")cel putin eu asa fac big grin fata isi da seama si ma intreaba daca vreau sa fiu cu ea

| mariuspolizei a răspuns:

Depinde de baiat... Dar daca vezi ca tot timpul se sta pe langa tine, sau se uita frumos la tine si iti zambeste, sau se baga mereu in seam cu tine, astea ar putea fi semne. Verifica dandu-i si tu de inteles ca il placi, sau chiar fa tu primul pas (baietii adora asta, e ca si cum ii scapi de o responsabilitate), pentru ca banuiesc ca si tu il placi