Daca se uita in ochii mei mereu cand face o gluma se uita la mine sa vada daca rad incearca sa se bage mereu in vorba si sa iasa in evidenta..se pune?
Da
Daca ma place aproape cu adevarat de ce nu mi zice in fata?
Pentru ca poate este rusinos
Dupa comportament, dar eu sunt in aceeasi situatie...Habar n-am fiindca tachineaza fetele si ma face geloasa.Ai putea sa-mi spui cum se comporta in preajma ta, poate ca te voi ajuta mai mult asa
Pai cum am zis si mai sus se uita numai la mine, cand face o gluma se uita sa vada daca rad, ma face incontinuu geloasa si se uita la mine, incearca sa iasa in evidenta si se da mare de fata cu mine...
Da, te place.
Acum ca ai aflat cum ai de gand sa actionezi?
Nici eu nu stiu pentru ca si eu am orgoliul meu...amandoi suntem foarte orgoliosi.tu ce zici sa fac?
Pai si atunci de ce mai intrebi? Siigur te place!
Cum fac sa ma bag in seama cu el pe fb adica ii zic buna ce faci si dupa ce mai vorbesc cu el?
Daca vrei sa vorbim, da-mi un prv si iti fac eu speech care te duce garantat la rezultat
Ti am dat cerere da mi mesaj tu si zi-mi ce pentru vb cu el
Ii spui un "hey" mie imi se pare mai dragut. Si il intrebi ce face, daca spune bine, il intrebi daca vrea sa iesiti astazi pe afara, sa ivorbiti ceva serios. Daca v-a accepta poate chiar se gandeste ca tu vrei sa-i spui sentimentele.Asa va intalniti si ii spui sa ramana intre voi, ii spui ca dupa ce ii vei spune tu ceea ce trebuie sa te lase putin 5 minute si dupa discutati(il pui sa promita)si ii spui, dupa care in timpul asta el se v-a gandi cum sa iti raspunda, iar conversatia asta v-a fii importanta in relatia ta cu el.
Nu l chem afara afara oricum o sa stam in weekend cand mergem la munte o sa stam toata vara asfara dar nu am curaj sa l chem
Nu am primit!
Observa daca iti e alaturi, daca te ajuta cand ii ceri, daca e atent, daca zambeste si se bucura in prezenta ta, daca va distrati impreuna.Chestii din astea de comportament.
Da mereu radem si ne tachinam ...deci ma place sigur...acum poate am curaj sa actionez
Atunci actioneaza cu incredere. pup
Mersi :*
Deci pana la urma si animalele au voie la dragoste? Fatuca tu pari mai mult a Dihor decat a om si cred ca esti mai confuza ca un rinocer care naste stiu ca e frustrant dar adapteaza-te ca viata o sa fie cruda cu animalele ca tine
Simplu! se uita la tine cu un o fata mirifica de puta stransa in constipatie, din ochi ii iese muschi zigomatic din nas multi miriapozi pe stop iar din gura.ce sa mai zic ..melci turbati care fac usturoiul sa usture si mai are si o dihanie de mangusta neagra cand o vezi ti se acreste laptele. asa iti dai seama! sper ca te-am ajutat
laura_2327 întreabă:
linarkfts întreabă: