E clar ca te place, daca si tu il placi intreaba-l de exemplu ce insemni tu pentru el, dar undeva unde sa fiti singuri si prietena ta nu are de ce sa se supere daca o sa ajungeti sa fiti impreuna, nici chestia cu plansul in baie nu prea o inteleg odata ce ea a hotarat sa faca pasul asta, sa se desparta de el daca nu vroia sa se ajunga la asta, nu se despartea de el si punct oricum, sa ne intoarcem la tine, baiatul asta iti da semne ca te place, deci nu fi proasta si daca-l placi zi-i asta in fata, ca altfel risti sa-l pierzi depinde ce fel e el, ca poate e mai timid si doar pe mess are curajul sa-ti arate ceea ce simte
Poate ca da, poate ca nu. Analizeaza-i gesturile...iti vei da seama singura daca te place sau nu.
Daca vei sta cu el, gandeste-te ca o sa te urasca destul de mult colega ta, odata ce inca plange in baie dupa el. Daca si tie iti place de el, si el tot e interesat de tine, lasa-l pe el sa faca primul pas Bafta!
Nu asa mi-a facut si prietenul meu dar acum suntem impreuna mai tarziu mi-a marturisit dragostea sa te place e clar