| dydda a întrebat:

Cum imi dau seama daca un baiat maplace?happy

10 răspunsuri:
| Holyman a răspuns:

Il intrebi pur si simplu? WTF?

| grab a răspuns:

Te duci asa usor langa el si din intamplare il atingi ca si cum te-ai sprijini de el. Daca reactioneaza incantat si putin surprins, da, te-ar *** cu prima ocazie.
Daca nu poti asa, atunci vorbiti diverse pana cand il intrebi: ma gasesti atragatoare/interesanta? Ar trebui sa urmeze cel mai pasional sarut din istorie.
Bafta!

| BLeur a răspuns:

Cum se comportă cu tine, te ajută, te susţine [ din toate punctele de vedere ] îţi ia apărarea etc. Şi, îţi recunoaşte în faţă.winking [ dacă nu e timid. ]

| GăbițuGabriel a răspuns:

Te priveste insistent, te urmareste ca sa para ca si tu esti in acelasi loc cu el si mai multe o fata ar trebui sa isi dea seama cand un baiat o place, in schimb fata nu-i asa... Fata este c-am greu de cucerit.

| elComandantee a răspuns:

Dacă un băiat te place, îţi dai seama.
Dacă un băiat nu te place, înseamnă că eşti doar confuză.
TU eşti confuză acum...deci ar trebui să îţi dai seama unde te încadrezi.

| Noodlez a răspuns:

Uita-te la felul in care se comporta cu tine. In special cauta lucruri care le face doar pentru tine, chestii dragute sau care sa-ti capteze atentia. Daca e mai atent cu tine decat cu restul, daca face avansuri subtile, etc. Sau il poti intreba. Mai greu, dar stii cu siguranta.

| MtfkRebekah a răspuns:

Dupa felul in care se comporta cu tine, dupa comportamentul legat de tine. Daca si tie iti place de el, atunci incearca sa flirtati. Observa in ce directie se indreapta flirtul si asa vrei sti ce simte. Dar tine minte daca nu iti v-a raspunde la flirt asa cum doresti ar putea fi ori fiindca nu se arunca din prima ori fiindca nu simte ceva pentru tine. happy. Bafta. big grin

| SpLatTionut a răspuns:

Depinde cum te priveste, cum se poarta cu tine. Fi atenta la micile gesturi, chiar daca nu sunt prea importante, dar lui i se vor parea ca fiind ceva superb.

| Denisa9000 a răspuns:

Depinde,fiecare e altfel.Pai daca cu tine vorbeste mai dragut, vrea sa afle multe despre tine, si mereu vrea sa faca tot felul de activitati numai cu tine! Daca vrei sa afli poti pune o prietena sa il intrebe daca te place. smug laughing
Cand ai sa afli daca te place s-au nu sa imi spui, tine-ma la cureent :*