Pai observa-l atent sa vezi...vezi daca se roseste, urmareste ce cuvinte iti adreseaza... observa-i gesturile...sunt multe lucruri.
Dupa comportamentul lui iti dai seama foarte usor Daca te priveste cu atentie, daca este mereu in preajma ta, daca te ajuta cand ai nevoie de el si daca vb frumos defiecare data cu tine e un semn clar ca te place
Din priviri, din cuvinte, din faptul ca se straduieste sa fie des in preajma ta. Mira
Intr. un fel sau altu` iti invadeaza intimitatea! Mereu gaseste ceva de facut in locul sau prin preajma locului in care te afli. Apoi daca te priveste mai mult decat crezi ca ar fi normal... Si un alt semn e comportamentul fata de tine . Adica mereu el poate sa te ajute [chiar daca nu poate... trebuie sa te ajute ]!
Nu e neaparat cum zic ceilalti.eu am un coleg. am iesit odata la un suc. nu credeam ca ma place, ei stiu sa ascunda bine secretele.inainte de noi lui nici nu ii pasa, zicea ca ii place de o alta colega, desi nu ii placea. zicea asta doar ca sa ma apere pe mine, din moment ce stia ca nu mi-ar placea sa se afle.intr-un final l-am intrebat daca ma place si mi-a zis. Cea mai buna cale e sa ii spui direct "Te plac", nu astepta sa faca el primul pasalfel il poti pierde.
Daca nu esti sigura ca e de incredere, sau daca nu ai curaj poti sa pui o prietena sa il intrebe, dar fara sa ii zica ca ai pus-o tu.