| OoPaMpAmoO a întrebat:

Cum imi fac unghiile sa cresca mai repede? Adica sa fie mai lungi. Va rog ceva ca sa cresca repede.

Fundita + VOT
Scz categoria
Ms anticipat

3 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Trebuie să bei foarte multe lactate ,deoarece conţin Ca(calciu)şi ajută la prevenirea ruperii/exfolierii unghiilor. De asemenea , trebuie să bei şi foarte multe lichide, pentru că lipsa hidratării (mai ales la temperaturile acestea) favorizează ruperea şi exfolierea unghiilor. Pentru creşterea şi menţinerea lor lungi , îţi recomand loţiunea tratament pentru unghii de la Farmec ,ce conţine vitamina B5.Aceasta costă în jur de 5-7 lei, şi arată ca un lac de unghii. Ai grijă să nu îţi tai pieliţele înainte să o foloseşti , deoarece conţine formaldehidă şi te vor ustura îngrozitor.În prima săptămână se foloseşte zilnic,după care se aplică de 2-3 ori pe săptămână.
Baftă!

| harciog a răspuns:

Avind o singura optiune vizavi de rubrica, amintirile unor unghii lungi si bine facute o am cind degetele acelea conduceau penisul spre diferite zone erogene.

| onik91 a răspuns:

Simplu,natural aproape gratis si faci 2 lucruri de-o data. stoarce o lamaie.iti faci limonada din ea (daca iti place sa bei) si in coaja lamaii iti bagi degetele( stiu ca suna aiurea dar chiar merge) maseaza-le cam 5 minute si apoi le clatesti cu apa calduta. apoi poti aplica un lac de unghii happy merge garantat happy a si sa nu uit si cu ulei cald mai merge.dar vezi sa nu fie prea cald ca te frigiwinking

Întrebări similare