anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi pot castiga increderea in mine dupa ce am avut un esec in dragoste? .ank.(17ani)

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Cu totii cred ca am trecut pe aici, si personal, privind in urma imi dau seama ca toate esecurile pe care le-am avut au fost menite sa ma intareasca.Nu e nici o tragedie daca ai avut un esec in dragoste, vei privi in urma si vei rade intr-o buna zihappy. Viata nu e roz, pe alocuri mai e si gri cu tente de negru dar nu trebuie sa ne lasam doborati si invinsi de anumite circumstante din viata noastra.Priveste sus, inainte.niciodata inapoi.In timp iti vei recastiga increderea si vei putea iubi la o intensitate incomensurabila cu cea anterioara.Ai rabdare, nu timpul le rezolva pe toate ci dragostea.

5 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Toti am avut nu unul ci mai multe esecuri in dragoste, nu-ti face griji nu afost vina a. daca esti optimista si gandesti ca esti cea mai buna si ca partrenerii sunt cei care au rata sansa de a fi fericiti cu tine, vei vedea viata in roz sau aproape happy

| amberjuly a răspuns:

Sa-ti repeti in fiecare zi ca nimeni si nimic nu este mai important decat propria persoana. Daca tu nu te iubesti, nimeni nu te poate face sa te simti implinita oricat nu te-ar iubi. Daca tu nu te respecti nu ai cum sa astepti respect din partea celorlalti. Iubesti si ai impresia ca el e totul... ca nu va veti mai desparti niciodata. dar se intampla si foarte des si atunci ramai singura cu tine. De la tine incepe totul. Nu-ti cauta implinirea in altcineva... am invatat la scoala Iona daca mai stiti big grin... pana la urma iti dai seama ca trebuia sa cauti in tine... iar cand te simti implinit k persoana intalnesti numai persoane potrivite. Barbatilor le plac femeile inteligente, sigure pe ele, independente nu cele dependente emotional de ei... care sa ii epuizeze psihic(au si ei problemele lor, sa stii). Multa bafta

| nicp a răspuns:

La 17 ani ai toata viata inainte. Viata e asa de frumoasa si nici un esec nu poate fi asa de mare incat sa renunti la propria persoana. Multa bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gandind ca dupa furtuna rasare soarele mai stralucitor iar cand ti se inchide o fereastra, ti se deschid altele, principalul e sa le vezi, nu sa te uiti la cea inchisa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! baga id meu sa vorbim! am si eu 17 ani ID : Andrei_jordan24.