Spune-i exact unde mergi, cu cine si aveti grija sa fie macar doi adulti cu voi mereu. Impune-le prietenilor tai sa nu consume alcool si sa nu foloseasca bombe si artificii. E simplu si nu e nici o problema.
In loc sa zici mersi ca mamei tale ii pasa suficient de mult de tine incat sa-si faca griji, te plangi ca e comunista? tu ai idee ce inseamna comunismul macar? sau ai auzit la tv pe otv un termen si te-ai gandit sa-l folosesti ca sa impresionezi TPU-ul? maturizeaza-te. si cand o sa ai si tu copii sa te vedem pe tine ce mama "cool" o sa fii cand fiica ta de 14 ani, care abia a ajuns la pubertate, o sa vina sa-ti spuna ca viata ei se termina daca nu-si petrece "revul" cu baiatul "iubit" si amaratii &alcoolicii lor prieteni. asta ca sa nu incep cu nenumaratele riscuri la care te-ai expune acolo, tu fata fiind in jurul unor baieti "ametiti" de alcool. ai avea noroc daca ai scapa nebatuta si ne-violata.
amarato!
auzi la ea, help
Doamne cat am ras la raspunsul Brigaelei, este foarte corecta, dar totusi, "nu folositi bombe"
Pune si tu o fata cu o voce mai matura sa o sune pe maicata.si sa-i zica asa:Nu aveti de ce sa va ingrijorati.eu voi fi acolo cu ei tot timpul.si o mai rogi si tu frumos.si ii zici ca toata lumea o sa fie acolo.si ca vei fi cuminte tot anul.alte vrajeli din asteasi ii mai zici ca nu o sa fie petarde doar artificii.si ca o sa fii mai departe de ele pentru ca stii si tu ce inseamna artificiile si ce poti patii daca iti cade o scanteie de aia pe tine. Sper ca te.am ajutatdaca pari "matura" si sigura pe tine.si cu o gandire din asta "comunista" nu vei da gres din ce ai zis.
Anonimo? iubesti? spune-i iubitului tau sa vina sa te ceara de acasa, si sa-si asume raspunderea ca va acea grijasa nu ti se intample nimic rau.mama ta va fi mai linistita, tatal tau va capata incredere in tine, si iubitul tau va fi bine vazut, ca un baiat adevarat.altfel nu ai nici o sansa.si astfel vei vedea si tu daca si cat de mult te iubeste el.