| criss_3786 a întrebat:

Cum imi pot cuceri un coleg de clasa tinand cont ca are si prietena, dar noi ne intelegem bine radem, spunem bancuri mai mereu si vb de tot felul de chestii impreuna.va rog da-ti-mi un sfat sincer, adica ce-ati face in locul meu? vreau si parerea baietilor daca se poate, thk

Răspuns Câştigător
| annushk a răspuns:

Pai daca sunt de mult timp impreuna si daca tine la prietena lui nu cred ca are rost sa te bagi, m-ai ales daca vezi ca el te vede doar ca pe o amica foarte buna. Daca incerci sa te dai la el, sau sa ii spui ca iti place de el cred ca l-ai putea pierde si ca amic, sau poate spre norocul tau iti va spune ca si lui ii place de tine, dar nu stia cum sa ti-o spuna. Poti sa incerci sa il cuceresti, dar decat sa faci ceva gresit, mai bine ii spui in fata ca iti place de el. Intotdeauna in viata, cel mai bine e sa spui lucrurilor pe nume, sa spui totul in fata si sincer. Iti doresc mult noroc si succes pe viitor!

6 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Nu e recomandat pentru că:
1. Are prietenă.
2. Nu e cea mai bună idee să faci aşa ceva cu un coleg de clasă.
3. Nu sunt o grămadă ca el? happy

| Silviu591 a răspuns:

Daca are prietena dc vrei sa te bagi in relatia lor? oricum.relatiile din aceeasi clasa nu rezista. zic sa gasesti pe altcineva

| roxynutza a răspuns:

Eu am un coleg in clasa care este indragostit de mine ma ia in brate si cred ca incep sa ma indragostesc de el... dar am pr de un an oricum nu cred ca va mai dura rel noastra... s i pentru tine date la el arata-i ca vrei altceva nu numai sa fiti colegi

| eugem35 a răspuns:

Spune-i pe fata sau cu timpul o sa isi dea seama ca sunteti facuti unul pentru altul toate la timpul lor bafta

| JennyBerry a răspuns:

1. Ii spui ce simti
2.Incearca sa-l faci gelos [ sa vezi daca reactioneaza ]
3.Schimba-ti putintel imaginea si atitudinea
3. Poti sa arunci la gunoi cele de mai sus, daca baiatul nu te observa
5. Poate ar vrea sa ramanesti doar prieteni si atat
Bafta [ nu s-au terminat baietii ]

| vortex12 a răspuns:

Mda.mai simplu e sa o zici pe fata asta depinde de tine