Zambeste cand te vede, ii fug ochii des dupa tine, ii sclipesc ochii cand te vede, iti cauta prezenta.
Ai mare grija cum interpretezi lucrurile. Oamenii mai au si ochi. Si ar fi absurd sa nu ii foloseasca.
Te priveste doar pentru ca esti in campul lui vizual, sau vezi ca isi concentreaza privirea asupra ta?
Se poate concentra asupra ta si din alt motiv decat ca te-ar placea : eu de exemplu analizez uneori oamenii si incerc sa imi dau seama cum sunt ei.
Poate fi ceva gen : parca pe fata asta o stiu de undeva, oare e prietena cu x?
Sau : bai, un tricou ca al ei avea si fosta mea iubita. Si tricoul ii aduce aminte de ea si de asta te priveste des.
Adevaratul motiv pentru care te priveste si realitatea in ce priveste daca te place sau nu le vei afla doar daca vei conversa cu el.
Si nu doar o data. Prima impresie e doar o impresie. Multi gresim sa punem o eticheta celuilalt si sa o uitam pe fruntea lui. Prima impresie este foarte importanta, este intuitiva. Insa realitatea ne da de multe ori peste nas.
Oamenii nu sunt autentici de multe ori. Iti pot zice ceva si sa creada altceva, sa simta altceva. Important este cum il simti cand e in preajma ta pe celalalt. Daca simti relaxare in timp ce vorbiti e bine. Daca il vezi crispat, incordat, inseamna ca ori ascunde ceva, ori nu ii placi de niciun fel.
Zambeste cand te vede, ii scipesc ochii cand iti vorbeste si cel mai des sta in permanenta cu tine. Funda!
alice14ani întreabă: