Cand te minte nu te priveste in ochi si e putin agitata iar cand te insala daca stie sa joace putin teatru nu iti vei da seama numai daca o prinzi in flagrant
Pai prietene de asa ceva nu iti poti da seama din prima, ar trebui sa porti sa porti o discutie serioasa cu ea si sa te asiguri ca nici nu te minte, nici nu te inseala.Dar daca n-ai incredere in ea urmareste-o si apoi uite-te in telefonul ei dupa numere suspecte necunoscute tie.Mai bine va despartiti.
Daca ceva se intampla, prima oara observi in comportamentul ei fata de tine, daca e mai rece. Apoi daca incepe sa evite sa mai iesiti des, daca isi inchide telefonul fara motive serioase.
Verificai telefonul, vezi cu cine vb pe pc sunt multe programe care urmaresc tot ce face, vezi facebokul ei, dar daca nu ai incredere in ea mai bine o lasi asa am patit si eu am vrut sa pot crede in ea dar ma mintea mereu
Sti ca poti fi bagat in tribunal pentru verificat, adica astea se considera confidentiale!, sa nu mai zic de puscarie. Prietene, nu vorbi daca nu sti riscurile!
Atunci las-o naibi mai sunt femeii multe nu te milogi atata de ea fi BARBAT NU PAPUSA
Nu prea ai cum. Poate doar daca o cunosti foarte foarte bine pe ea si daca esti si un foarte bun cunoscator al limbajului nonverbal. Poti doar sa ii intinzi "capcane". Dar din punctul meu de vedere asta e pierdere de timp si de energie. Daca te minte sau inseala stai linistit ca la un moment dat o sa aflii
Sunt cateva semne :
- daca e mai rece sau distant in ultimul timp
- nu-ti raspunde mereu la telefon, sub diverse pretexte si eventual te suna dupa mai mult timp
- conversatii mai scurte la telefon, ca si cum ar fi pe graba
- daca numai tu il suni sau ii dai mesaje
- daca va vedeti mai rar sau, sa zicem ca stateati 4 ore impreuna si acum stati doar cate 2 ore
- daca se enerveaza repede si din orice, ca si cum nu prea ii mai convine mai nimic din ce zici sau ce faci
- daca refuza sa-ti mai spuna ce face, unde se duce etc
- daca ce iti povesteste despre ce a facut se rezuma doar la "am fost la scoala si acasa", de exemplu, adica fara nici un fel de detaliu
- daca nu te mai saruta si nu te mai ia in brate atat de des
- daca evita sa stati singuri sau asta se intampla din ce in ce mai rar in ultimul timp
- daca banii lui se duc mult mai repede ca de obicei, fara a-si cumpara sa zice, ceva concret, ceva sa vezi, gen
Ba in pana mea ___ ba tu nu vezi ca uni fac misto __dute frate si vezi cum se comporta cu tine -- daca este rece cu tine si tu cand ii spui da-mi un pupic -sau sarut si iiti face cu limba :p sau iti da si face gata (tiajunge)este clar te inseala ----- asa am patit eu cu iubitamea
ticu întreabă:
Cata7hDr întreabă:
Mysteryossa întreabă: