| angel69lover a întrebat:

Cum imi pot da seama dac ma iubeste sincer o fata?
cel care raspunde cel mai bine primeste funda:*

Răspuns Câştigător
| Ciocolataaaa a răspuns:

Este sincera cu tine, te cauta mereu... Eu spre exemplu il sun pe tipu la care tin 24 din 24 din varii motive. In primul rand ma face fericita sa il aud, in al doilea rand imi e frica sa nu fie cu te miri ce golani si in al treilea rand ma gandesc non stop la el. Si crizele de gelozie sunt semn ca tine la tine. In general suntem posesive cu cei la care tinem happy
Faptul ca dintr-o data e rece cu tine iar semnaleaza asta... facem asa cand vrem sa ne acordati atentie.

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Iubirea sinceră cere sentimente, nu obligatoriu actul sexual.
Pa, pa.

| shippuden a răspuns:

Vrea sa-ti faca sex oral, daca nu inseamna ca nu te place

| angel69lover explică (pentru shippuden):

Hai mai cum sa-mi faca sex oral esti duslaughing ar fi culmealaughing

| shippuden a răspuns (pentru angel69lover):

Glumeam laughing))

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Mai pe scurt, dupa comportament!

| angel69lover explică:

Multumesc tuturor:*

| Rky98 a răspuns:

Te tachineaza happy. Incearca sa ii spui asa :Tu ma placi, Daca se va face rosie la fata inseamna ca te place laughing

| ionutz246 a răspuns:

Se uita numai la tine vrea sa te bage in seama si intotdeauna o vei vedea fericita in preajma ta (din propria experienta) da-mi fundaaaaa plizzz

| LoreDana_5768 a răspuns:

Cand te iubeste pentru cine esti cu adevarat (adica nu iti cere sa te schimbi), cand nu ii este frica sa-ti spuna adevarul si ceea ce gandeste, cand nu iti spune ce sa faci sau ce decizie sa iei, doar te sfatuieste cand este cazul. Daca o fata te iubeste cu adevarat doar tu poti stii asta. Chiar daca este ff greu sa-ti dai seama, in adancul sufletului tau, poti gasi raspunsul corect. Si sincer, daca te suna in fiecare minut, sau o intereseaza tot ce faci 24/7, nu cred ca e iubire, ci cred ca e obsesie. Adevarata iubire te intelege si iti lasa putin spatiu si timp pentru tine.

| alinathebest a răspuns:

Fa ceva ce o supara, apoi incearca sa o impaci... daca te va ierta din prima nu te iubeste asa mult... parerea mea