Crede-o pe cuvant. Iti dai seama ce pas important a facut fata asta cand a ales sa-si piarda virginitatea cu tine? Nu trebuie neaparat sa curga sange la primul contact sexual. E posibil sa aiba himenul elastic sau sa se fi nascut fara. Nu face sex fara prezervativ daca nu sunteti pregatiti sa aveti un copil! E normal sa fie mai usor cu prezervativ pentru ca prezervativul este lubrifiat. De asta a fost mai usor... Si apropo... te gandesti si la ea cand faceti sex? Te-ai gandit ca poate o doare cand o penetrezi? Ce urmaresti? Din partea cui exista placere? Esti sigur ca si din partea ei? Ai intrebat-o?
Daca ti-a spus ca a fost virgina, inseamna ca asa a fost. Nu exista nici un motiv sa te minta.
Si, decat sa te gandesti la chestia asta lipsita oricum de orice semnificatie, mai bine gandeste-te la un preludiu potrivit ca sa nu mai existe durerea. Va doare pe amandoi fiindca tu nu o exciti pe fata suficient, nu ai rabdare sa fie relaxata si bine lubrefiata, in general treci la penetrare inainte ca ea sa fie pregatita.
Inca un vanator de virginitate! Unde nu va pedepseste Bunul Dumnezeu pentru ignoranta si aroganta voastra?! Tinere IGNORANT si EGOIST, 2 fete dintr-o mie se nasc FARA himen! Daca ti-a facut cinstea sa ffii primul, tu acum ii cauti nod in papura, in loc sa fii expert in preludiu si sa-ti pese daca si ea se simte bine?! De unde esti?! Din cucuietii din deal si folosesti wireless?! Daca nu inveti sa te porti frumos si eficient cu ea, si sa-i dovedesti ca ai meritat sa ti se dea, sper sa te puna pe liber cat mai repede! N-o meriti! Si sa nu te puna naiba sa mai faci fara prezervativ, si s-o imbolnavesti cumva, ca vezi tu dupa aia!
Din cate vad eu la tine este importanta virginitatea, este posibil sa fi fost virgina si sa fi avut himenul elastic, din aceasta cauza nu a aparut sangerarea, asa ca nu mai fi asa disperat, incearca sa vb cu amica ta si ea iti va spune daca a fost virgina sau nu, dar cum ti-am zis s-ar putea sa aiba himenul elastic.
Vad ca toti te cearta ca "ce conteaza... daca o iubesti, o iubesti si-asa! "
Nu, tine-te tare pe pozitie . Sa recunoasca "a fost sau nu? ".
Si ca sa raspund... a, si inainte
"poate, poate " curge sange? n-a curs la inceput, si. curge acum? o fi si asa.
PS: Daca ti se pare o fata de incredere, increde-te.
Nici nu trebuia sa postezi intrebarea asta. Crezi ca trebuie neaparat sa curga sange? De unde ai ideile astea mai baiatule? Tu nu traiesti printre oameni? Asta e mai important pentru tine decat dragostea ei? Ma intreb la tine a fost prima data? Daca ar sti fata ce intrebari pui...
Se poate sa fi avut himentul elastic sau sa se fi masturbat. Si de aceea sa nu curga s
Conteaza sau nu daca a fost virgina? Daca nu era virgina de ce l-a mintit ca e virgina, normal ca, conteaza esti virgina bine, daca nu esti de ce mine? Acum pe bune v-ati invatat toti aceleasi raspunsuri "conteaza daca era" normal ca, conteaza DE CE L-A MINTIT CA NU MAI E...
Nu la toate fetele curge sange la primul contact sexual, e in facut de organismul fiecareia...chiar conteaza atat sa fi fost virgina sau vr sa ta lauzi la prieteni? aaa, 1sfat...nu lasa prezervativul!
Intreab`o daca foloseste OB`uri cand e in perioada aceea... poate i s`a dilatat himenul! Cel putin asa i s`a intamplat varei mele...nici ei nu i`a curs sange!
Mie de ex nu mi-a curs sange prima data, eu cred ca nu e neaparat nevoie sa curga sange... depinde de organism, de himen daca este elastic sau nu!
Nu e neaparat sa curga sange..ce e cu mentalitatea asta? aveti toti idei preconcepute ca daca nu curge sange nu e virgina.. se poate sa se fi nascut fara himen..sau cum au spus si ceilalti poate il are dar e elastic..
si daca iubirea ta pt ea consta doar intr un himen atunci..nu are rost sa mai fii cu ea..
Nu e neaparat sa curga sange. ce e cu mentalitatea asta? aveti toti idei preconcepute ca daca nu curge sange nu e virgina. se poate sa se fi nascut fara himen.sau cum au spus si ceilalti poate il are dar e elastic.
si daca iubirea ta pentru ea consta doar intr un himen atunci.nu are rost sa mai fii cu ea.
Sfatul meu: ai incredere in ea...totul se bazeaza pe incredere... daca are himen elastic. e posibil sa nu curga sange niciodata...gandeste-te si la ea cand spui unele chestii...sau cand le gandesti...ca pentru un baiat poate nu e cine stie ce... dar pentru o fata este foarte important chestia asta...sa aiba incredere in persoana cu care isi pierde virginitatea...si apropo ce conteaza asa mult?
Aaaa...si inca o chestie..."foarte umeda"...inseamna ca fata se excita foarte tare...si atunci vaginul se dilata...adica se largeste ...in caz ca nu-ti dai seama ce inseamna , si daca este dureros pentru amandoi inseamna ca nu a facut-o de prea multe ori nu?
Doar asta conteaza la tine? poate avea himenul elastic, ce gandire ai...cu oameni ca tine a ajuns tara asta asa...
Ok... multumesc tuturor pentru ajutor! o iubesc, dar am o retinere cand ma gandesc, de ce tocmai eu sa am parte de chestii din astea, acum sunt un pic mai altfel dupa raspunsuri... Si da, am intrebat-o daca simte placere, si simte, stiu totusi sa o fac sa se simta bine. Daca cer stergerea acestui post se poate?
Ce va mai place sa jigniti... bv voua sunteti niste experti in acest sens. Multumesc celor ce mi-au deschis ochii, poate teama de nu fi fost mintit m`a impins sa pun o astfel de intrebare. Merita toata increderea mea asa ca o are. P. S. incercati sa nu mai jigniti lumea chiar daca intrebarile sunt prostesti, poate intr-un moment te simti mai confuz sau pur si simplu nu formulezi cum trebuie intrebarea. Inca odata multumiri.
Bay omule ma faci sa ma simt prost ca sunt barbat bay nici iubitei mele nu i-a curs sange si o cred ca a fost pentru ca am vazut ce fel de fata este...la inceput si eu m-am indoit dar pe urma mi-am dat seama elatia spune tot si felul ei de a fi iar daca ti-a spus ca a fost virgina iti zic eu da-i incredere si tu ai grija de ea, ca fata aia poate te iubeste mai mult decat iti poti imagina app de relatia voastra fi si tu mai tandru arata-i pasiune oferi nopti de dragoste nu mai sari direct la sutien si chilotei ca asa o sperii si de aia e asa dureros pentru ea...bafta