| mihaeellaaa a întrebat:

Cum imi pot da seama daca fostul meu iubit mai simte ceva pentru mine? Nu imi spuneti sa il intreb direct pe el pentru ca stiu ca este o persoana orgolioasa si nu stiu daca ar recunoaste. Vreau sa imi dau seama dupa gesturi, comportament. Ar trebui sa il fac gelos? Astept sfaturi

3 răspunsuri:
| xanderblackx a răspuns:

NU, niciodata nu va da roadele cele mai bune chestia cu "gelozia". fa un lucru care lui ii place la tine, surprinde-l cu ceva si observa-i comportamentul, starea de spirit, observa ce anume a schimbat la el actiunea ta. asa iti dai seama daca tine la tine sau nu. numai bine

| Sfatuitorul_6560 a răspuns:

In primul rand, iti dai seama prin faptul ca s-a intors la tine, in al 2-lea rand iti dai seama ca mai simte ceva pentru tine daca tu ai simtit ca prima oara el te-a iubit. Daca ai simtit atunci,atunci normal ca i-a mai ramas ceva in el,nu se uita nici o persoana, crede-ma. Nu-l fa gelos, faci mai rau, pune-l la niste incercari, in primul rand sa te ajute cu ceva, orice ce ii va solicita ajutorul la ceva care crezi ca nu ar face iar apoi vezi ce mai simti.

| Giulia89 a răspuns:

Gelozia ar face mai mult rau,
vezi cum reactioneaza cand esti tu in preajma lui daca te priveste in ochi, daca iti vorbeste, vezi cum se comporta cu tine, incearca sa il surprinzi cu ceva, cand il saluti ce face, totul se intelege prin miscarile lui prin ceea ce face cand tu esti langa el. Bafta!