| Larisamonica a întrebat:

Cum îmi pot da seama daca iubitul chiar ma iubeste sau sta cu mine doar pentru că nu are o altă variantă? Simt ca ceva s-a schimbat când suntem cu mai multe persoane el nici măcar nu ma baga in seama ne comportam ca și cum nu ne cunoaștem

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Majoritatea relațiilor sunt din comoditate, este clar ca și a ta, urgent despărțire, distractiva cât sunteți tineri și strabateti cât mai multe cearșafurile, o sa vedeți ca odată cu timpul va veți maturiza pentru ca la fiecare partida de sex exista o lecție de viață pe care o înveți de la partenerul respectiv

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vorbind cu el.

| Violleta2022 a răspuns:

Te cere de nevasta si vrea sa va cununati cat mai repede.

| dullcat a răspuns:

Il intrebi direct pe el? Comunicarea este deosebit de importanta!

Noi nu putem sti ce simti tu cu adevarat sau ce simte el.Probabil iubitul are o alta varianta a povestii? Nu este normal sa te ignore ca si cum nu te cunoaste cand iesiti cu un grup, dar ia in considerare ca unele persoane nu prefera sa se afiseze in public facand tot felul de gesturi iubarete cu partenerul/partenera.Din ce ai scris aici nu poti deduce nimic.Totusi banuiesc ca sunteti impreuna de mai mult timp, nu?

| Hyperion7 a răspuns:

Daca "nici măcar nu mă bagă în seamă", clar sta cu tine că nu are o alta varianta.
Îmi pare rău, dar asta e adevărul straight face

| sammie a răspuns:

Simtirea aia a ta poate spune bine. Asculta-ti inima.

| Bobbi1234 a răspuns:

Daca simti ca ceva nu e bine, nu iti mai pierde timpul si tineretea cu el. Mai sunt barbati, crede-ma. Cauta altul mai potrivit pentru tine.