| b3b3zapakit a întrebat:

Cum imi pot da seama daca ma iubeste? are grija sa ma imbrac, sa mananc... e gelos cand am decolteuri si nu suporta sa se uite alti la mine. cand dorm la el ma ia in brate, ma inveleste daca ma dezvelesc... ma include in planurile lui. Faza e ca eu nu mai am incredere in baietii (am fost prea dezamagita) si nu pot sa il cred cand zice ca ma iubeste. El nu e genul care sa spuna te iubesc ci sa demonstreze asta.

6 răspunsuri:
| Iuliiaa a răspuns:

Ai grija ca iubirea asta sa nu se transforme intr-o obsesie. este evident ca tine foarte mult la tine. dar faptul ca nu suporta sa se uite altii la tine este foarte ciudat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa-l crezi cand iti spune ca te iubeste...e suficient sa ''vezi'' tot ce a facut si face pentru tine.

Te iubeste si ar fi pacat, mare pacat sa-l pierzi din cauza neincrederii.
Fii sigura pe tine si permite-i sa iti demonstreze in coontinuare ca ceea ce simte pentru tine e pur, sincer, adevarat...

| Public22 a răspuns:

Nu generaliza, daca te-a dezamagit celalalt nu inseamna ca o va face si acesta, care din cate ai spus, chiar te iubeste.

| unknøwn a răspuns:

Gelozia în cantităţi mari e o formă de autodistrugere.
Şi din moment ce nu suportă să TE PRIVEASCĂ alţii, deja e într-o cantitate destul de mare.
Gelozia îşi are originiea în frică.
Băiatul se simte vulnerabil şi încearcă să se protejeze pentru a nu fi rănit.
Şi cum de ce ţi-e frică nu scapi, evident că o să fie. Ţine doar de timp până o să se întâmple.

Sfat: Dacă aveţi un partener gelos, fugiţi cât puteţi! La fel şi în cazul partenerelor geloase. Bineînţeles că poţi accepta să nu fugi, dar dacă ţie îţi place să trăieşti din relaţii afective bolnăvicoase, ok! Baftă în cazul acesta! Doar că....cu cât avansează mai mult, cu atât viaţa o să fie un calvar.

| Everithyng1922 a răspuns:

Buna, iti inteleg teama de a fi dezamagita. Este prea frumos pentru a fi adevarat nu-i asa?
Dar acum ofera-i o sansa, ai incredere in el. Cu timpul iti vei da seama daca ceea ce simte pentru tine este iubire s-au nu. Aceste lucruri se vad in timp indiferent de cat de bine stie sa se prefaca,
Nu toti baieti sunt la fel, se poate ca tu sa ai un specimen unic happy
Si din cate am citit are grija de tine i-ar " te iubesc " sunt cuvinte puternice.
Mult noroc!

| AngelaMatache892 a răspuns:

Inteleg cum este sa nu ai incredere in baieti. Sincer, doar pentru ca are grija sa-ti mananci toate legumele si sa nu iesi in chiloti pe strada nu inseamna ca te iubeste