| sorina18 a întrebat:

Cum imi pot da seama daca pe fostul meu prieten il deranjeaza ca il tratez cu indiferenta? care credeti ca ar fi semnele?happy

6 răspunsuri:
| MasterYoda a răspuns:

Stari de anxietate, oboseala, somnolenta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incepe sa te sune, sa-ti lase mesaje, sa se inroseasca atunci cand te vede si sa dea semne de nerabdare cum ca ar vrea sa dispara din acel loc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori suntem asa amuzante, noi toate cele din sexul frumoslaughing. Am mai spus-o intr-un comentariu pe aici. Femeile gandesc mult prea complex pentru simplitudinea atitudinii barbatilor. Fostul tau prieten gandeste simplu, iar indiferenta ta ii este cel mai probabil indiferenta, sau in cel mai bun caz, doar il sicaneaza putin. Tu, cea complexa, te gandesti care sunt semnele care il tradeaza pe fostul tau prieten ca e deranjat de indiferenta ta.tongue
Nu vreau sa fiu rea, dar te contrazici singura. Incerci sa fii falsa. Vrei sa iti dai seama cum il deranjeaza, care sunt semnele, te intereseaza, dar in acelasi timp vrei sa fii indiferenta. Una din atitudini este de fatada (si cred ca e vorba de indiferenta). Sper sa intelegi ce am de zis. Nu te mai complica in viata, ai lucruri mai importante de facut, ca de exemplu sa lasi tot ce e "fost/trecut" in urma unde ii este locul si sa faci ceva pentru tine.

| Ina93 a răspuns:

In primul rand gelozia..in al doilea rand daca este suparat sau (nervos)..sau daca te face cu alta fata geloasa

| Niny12 a răspuns:

Cred ca ar incepe si el sa te trateze cu indiferenta si apoi o sa vezi c-o sa va despartiti