| afxtwin a întrebat:

Cum imi pot da seama daca sunt urat sau nu? Inainte nu ma interesa mai deloc, dar recent am invitat o fata care imi place la un suc in oras, iar ea m-a refuzat. Mi-a cap distrus increderea de sine...

Răspuns Câştigător
| protos87 a răspuns:

Frumusetea e un concept relativ! Ce-mi place mie, altuia nu-i palce si invers. Si sa-ti mai spun un secret, nu exista domn urat. Cand stii cum sa abordezi o fata, sa te porti cu ea, sa-i fii un bun prieten si sa o respecti, conteaza mai multi decat frumusetea fizica. Fetele in general sunt sentimentaliste, nu pun atat de mult accept pe exterior cat pe calitatile morale. Nu-ti pierde increderea, pentru ca nu ai de ce. In viata trebuie sa stim a accepta si o infrangere, dar razboiul este lung. Orice infrangere trebuie sa o vedem ca pe un castig!

5 răspunsuri:
| Dominicc a răspuns:

Frumusetea e trecatoare, important e sa te faci placut prin felul tau de comportament, nu sa cauti sa iesi in evidenta cu "frumusetea ta" care de fapt crezi ca nu o ai datorita motivului ca nu ai incredere in tine. Asta e toata ideea.

Ca si cum stai si tu uiti in oglinda la tine si zic ca esti cel mai urat baiat si nu vei avea nici o fata. Te inseli. Trebuie sa te faci placut prin comportamentul tau nu prin aspect 100% si tu esti placut pentru o fata. Decat sa te intalnesti cu una si sa te simti incomod cu ea, ca o vezi ca nu stie cum sa scape de tine, mai bine accepta un refuz.

Inca ceva. Nu lua fiecare refuz ca ceva personal si sa iti faci impresia ca aceea fata nu te place. Doar ca are alte gusturi, poate prefera altceva decat ai tu de oferit. Si in plus vine intrebarea "oare chiar ma cunoaste atat de bine incat sa ma refuze?' eu zic ca nu. Deci nu e un refuz, gata o dezamagire. Or sa mai vina si altele, nu ai cum sa fii acceptat de toate, si asta nu ca esti frumos, urat ci pentru ca poate nu ai coportamentu de il vor unele. Incearca sa vezi ce vrea de fapt o fata de la tine. Nu cauta sa iesi mereu cu cate una, nu faci nimic. Asteapta momentul potrivit. Fi bun si intelegator cu tine insuti si o sa castigi increderea de ai nevoie. Nu te demoraliza din orice refuz. E doar trecator, nu te cunosc indeajuns incat sa faca asta. doar isi dau cu parerea!

Numai bine

| viatadecacatt a răspuns:

Esti acceptabil, dar totusi fa-ti si tu o freza frumoasa, tepi sau creasta ceva, sa nu ai mustata sau barba ca sigur o sa se sperie fetele de tine:)), iar cu imbracatul cat de cat asa stii sasa te imbraci.http://www.sundayfashion.ro/......rac-shish/

| protos87 a răspuns:

@teoway - frumusetea e relativa.

| pItIcOt_7652 a răspuns:

Mie nu-mi pari urat.cum am zis si la alti sunt cel mai ciudat copil care il cunosc.mereu ce l altu i se pare urat mie mi se pare frumos oh go on...si mai incearca si cu altele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba stai linistit arati ca o **** zbarcita, daca aia e poza ta nu ai nici o sansa la vreo ***** poate doar cu vreo tarf@ beata.