| ryxxGiz a întrebat:

Cum imi pot da seama daca un baiat ma place din cuvintele pe care le spune? As dori si exemple poate link-uri...Multumesc.

Răspuns Câştigător
| zexandrei a răspuns:

Buna ryxxGiz! Depinde...De zodie, de educatie.etc Eu i-ti voi da un exemplu, eu cand plac o fata incerc sa o fac sa se simta bine in preajma mea, incerc sa o fac sa rada, incerc sa ii fac complimente, chiar cadourii. O ascult intodeauna cand are de zis ceva, incerc sa o ajut intodeauna, dar eu zic ca e bine sa il intrebi pur si simplu!

| Zeref a răspuns (pentru zexandrei):

Pentru cat timp? Nu te minti singur baiete.Stii prea bine ca nu e asa.

7 răspunsuri:
| DeeaBlondiii a răspuns:

Ce link`uri vreilaughing. Studiaza-i fata atunci cand iti spune, glasul privirea. Daca e putin stresat atunci cand vorbeste cu tine, daca se uita atent la tine si te fixeraza cu privirea.

| Axz_axn_1978 a răspuns:

Baietii au un principiu : ne plac toate fetele daca pica si la pat, adica sunt draguti, amabili..pana se plictisesc sau se indragostesc ca prostiilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-ne exemple tu de cuvinte care iti spune, de unde vrei sa stim noi cu ce te imbarliga ala?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu din cuvinte iti dai seama, ci din fapte!
Este usor pentru oricine sa-ti spuna exact ce vrei sa auzi, dar mai greu sa si faca ceva util pentru tine.

| Zeref a răspuns:

Te uiti in ochii lio si iti dai seama daca te place sau nu.Voi aveti chestia asta de la natura, puteti citi omul.Noi cand ne uitam la voi in ochi vedem doar culoarea.laughing)Asta e.petrecand un timp cu el iti dai seama singura. Oricine se scapa si-si arata intentiile.Nu-ti trebuie altceva decat sa fii atenta la el.Un baiat caruia ii place de tine te invita la un suc si te conduce, altu care nu te invita la el si te f.e. Logic.

| HenkyPenky a răspuns:

Nu cred ca exista link-uri pentru. asa ceva laughing. Incearca sa iti dai seama tu, de multe ori e evident dupa cum se uita, ce spune si cum se poarta. tongue