Pai...sunt mai multe feluri...depinde unde ai vrea sa ajungi, poti sa incepi prin a saruta'o pe gat sau pe abdomen, de unde poti sa o musti usor. alte idei nu prea mai am sper ca ti-am fost de ajutor
Iubeste-o cu adevarat. Imediat o sa apara oligofrenii care-ti vor spune sa apelezi la sexul oral. Un sfat mai prost nici ca se poate...
Pai. sa o saruti, s-o mangai, s-o atingi in locurile in care orice femeie se excita, sa-i saruti corpul mai mult preludiu asta e toata cheia
Fi cat mai tandru si nu fi scurt la vorba.Alint-o,fai complimente, spune-i cat o iubesti.Sarut-o delicat peste tot, msuc-o fin.
Pai depinde ce vrei de la viata sex sau iubire.
Iubirea e mai frumoasa decat sexul dar tu nu observi asta.
ce intrebari frate
cred ca tie greu sa fi virgin. da ma rog...
daca poti ii faci o degetica (daca stii la ce ma refer) si vezi ce orgasm o sa aiba... daca chiar nu poti folosi penisul
=)
In primul rand ii bagi o mana pe la dodoasca, o privesti in ochi si ii soptesti cat de mult tii tu la ea. Cand incepe sa geama si sa miorlaie te tragi repede inapoi si-i spui ca nu inseamna nimic pentru tine. Dup-aia o iei de la capat, si faci asa de cateva ori pana o sa innebuneasca si o sara pe tine.
love4u_2128 întreabă: