Copii fara minte.La ce sa exciti un barbat si sa-l lasi asa? Stii ca o sa te injure apoi, nu?
De ce ai vrea sa il exciti "pana nu mai poate" fara sa faceti sex? E ca si cum ai arata unui copil o bomboana si dupa ii spui ca nu are voie sa o manance
Am intrebat cum pot sa-l excit, nu cum sa ma *** cu el
Dar de ce vrei sa faci asta daca nu te culci cu el? Nu inteleg, doar pupal ceva acolo si se excita asa sunt multi.
Cum nu il poti excita mai bine zis, ei se aprind din orice, chiar si de la un sarut. Saruta-l pe gat si magaie-l in acelasi timp pe abdomen si joaca-te cu bata pantalonilor/boxerilor(depinde de stadiul in care sunteti) si deja e in rai baiatul. Pup
Pai facand abstractie de la faptul ca probabil nu ar trebui sa o spun.
Eu am facut asta fara sa vreau, adica la sfarsitul intalnirii el mi-a spus "Iei, m-am excitat fara sa imi dau laba" si eu eram ceva gen "STAI CE!?" dar da.
Uite ce am facut eu, fara sa vreau
Eram in parc si o zis sa stau la el in brate... parcul era unul mai retras, si cum amandoi eram perversi din fire am stat ceva gen "pozitia sfinxul" cred dar el era pe banca :? Oricum, nu am facut nimic mai mult decat sa ne sarutam, mangaiem...
Bafta oricu, pupici :3 :*
Sarutul pe gat sau pe spate ii excita foarte tare, si poti sa-l mangai pe burtica in partea de jos, fara sa faci alt gest care ar putea duce la sex
Anonima17191 întreabă: