Te duci la ea si te judeci singur!
In fata ei.
Spui despre tine exact ceea ce meriti,ca nu e normal ceea ce ai facut,ca ai jignit-o si realizezi asta,ca habar nu ai cum sa indraznesti sa-i ceri ultima sansa dar nici nu stii cum o sa-ti continui viata fara ea,exact cum ne spui si noua aici!
Cu alte cuvinte,dragul meu,iti pui si pamant in cap,numai sa te ierte!
Daca o vezi doar vineri,stai si gandeste-te ce si cum ii spui,va trebui sa o convingi,pentru ca altfel,alta sansa s-o vezi n-o sa-ti mai dea!
Flori,UNA,cadou,orice si sa fii sincer!
Bafta!
Ti-o doresc din suflet, m-a afectat mult durerea si disperarea ta!
Hai, curaj!
Sincer,te inteleg perfect.Cam in aceeasi situatie am fost si eu nu de mult.Pai.faza`i ca mereu apreciem persoanele iubite dupa ce le pierdem. Nu stiu,promite`i ca nu ai sa o mai jignesti si chestii de genul,demonstreaza`i ca e este cea mai speciale, ofera`i flori, fa`o sa se simta importanta.
Pai daca o iubeai asa de mult nu tipai si nu o jigneai, dude. Pune-te tu in locul ei si vezi cum ai reactiona. Orice actiune are si o consecinta iar daca tu o jignesti ce pretentii ai de la ea sa se impace cu tine?
Mergi la ea, cumpara-i niste flori, cere-i iertare si promite-i ca te vei schimba (aka sa-ti mai dea o sansa); daca zice "nu" mergi mai departe caci dragoste cu sila nu se poate.
Ai tipat la ea, ai jignit-o si spui ca o iubesti enorm.cati ani tu? pai nici sa ridici tomul la ea nu ar trebui tocmai ca sa nu o superi.eu nu cred ca o iubesti ci doar simti nevoia sa o ai langa tine pentru siguranta pe care ea ti-o da.tu stii ca te iubeste si iti convine sa ai pe cineva alaturi mereu, care sa te suporte, sa tina la tine.Dar tu in schimb o rasplatesti cu un comportament de tot rahatul.Asta nu e iubire.nu am nici un sfat decat acela de a o lasa in pace.nu iti mai bate joc de ea, cu amagiri si promisiuni daca tu ai facut-o sa se simta prost de atatea ori.Las-o sa fie fericita merita un baiat mai bun decat tine.stiu ca nu iti convine ce iti spun dar nu o meriti
Daca tipi ca un animal si o jignesti crezi ca o sa se mai intoarca la tine? Din partea mea nu cred ca mai ai nici o sansa si imi doresc sa nu te ierte ca sa va invatati cum sa va comportati cu o fata cretinilor.Ce este femeia pentru tine? un obiect? Sper sa nu te ierte si sa te dai cu capu de pereti ANIMALULE
Esti un animal o bruta dupa ce o jignesti si tipi la ea mai ai tupeul sa ii mai ceri si iertare si te astepti ca ea sa te ierte.Mi-as dori sa nu te mai ierte ca sa va invatati o data minte ca femeia nu este un obiect. Animalule
Hei celei care iai dar coronita nu te invata chiar bine tu trebuie sa zici cea ce simnti nu sa iti pregatesti discurs