| Anonimul674 a întrebat:

Cum imi pot gasi o prietena?

Fara sfaturi legate de comportament
nu cred ca e o chestie de destin

7 răspunsuri:
| TokioHotel a răspuns:

Poti sa iti gasesti o iubita oriunde pentru ca nu trebuie un anumit loc ca sa-ti gasesti prietena,dar deseori le intalnesti prin prieteni,prin iesiri cu gasca sau la scoala, in club, pe site'uri de socializare (FACEBOOK), prin parcuri, pe strada laughing... Oriunde... Sper ca te'am ajutat. Funda? :*

| mgtow a răspuns:

Nu mai merge asa bine treaba la agatat, altii merg inaintea ta si ele se invata cu banii, interes apoi pe tine te ia de tantalau si iti va parea rau. Indicat e sa le cauti prin monarhie sau alea care invata religia.

| CriSTi5676 a răspuns:

Daca vrei sa-ti gasesti o iubita trebuie sa o cauti mai intai: iate dupa inima ta pana vezi o fata frumoasa de la scoala, din parc...Si daca vrei sa te placa fii amuzant. Spune-i ca-ti plac hainele ei. Si cel mai INPORTANT lucru: Fetele adora sportivii si baieti puternici Daca esti puternic ai NOROC big grin. DAR fetele se dau in vant dupa baietii cu BANII incearca sa economisesti sa apoi sa mergeti la intalnire, la munte...etc Sper ca te-am ajutat Funda?

| xanderblackx a răspuns:

Pai comportamentul nu tine de destin. deci, se cam rezuma la comportament si la cum gandesti tu. de cele mai multe ori la fizic si cel mai important este caracterul si cum iti folosesti creierii pentru ati gasi o prietena. numai bine

| Azµre a răspuns:

Încearcă să socializezi mai mult, și să ai mai multă încredere în tine. Totul este legat de comportament. Altfel cum vrei să îți faci o prietenă dacă tu stai închis în casă?

| stark47 a răspuns:

O prietena=iubita? incearca sa te invarti in alte cercuri sociale decat cele care le ai acum.plus,fii putin mai atent. poate exista cineva care tine la tine in mod special chiar langa tine.

| Gdeni a răspuns:

Fa si u mai mute plimbari prin parc