Daca il iubeste ii poti spune ca nu te simti mereu bine si ca ti-ai dori sa faceti dragoste nu sex, e o diferenta enorma intrece cuvintele astea 2, unoeri baietii nu prea realizeaza dar noi fetele vrem ceva romantic, nu sex si atat.
Nici voi nu știți ce vreți atâta timp cât nu aveți curajul să vorbiți cu partenerul...
Imi pare rau, eu sunt intr-o relatie de 5 ani jumate, 20 de ani eu si 24 el. Orice ma deranjeaza ii spun, indiferent despre ce ar fi vorba si chiar s-a intamplat sa purtam o discutie pe tema asta SEX-DRAGOSTE. Dupa o anumita perioada de iti permiti sa vorbesti cu partenerul orice, noi cel putin asa suntem obisnuiti
Era la mudul general ceea ce am zis nu cu referire la tine, sunt conștient că sunt femei, ca tine de exemplu care știu ceea ce vor de la o relație!
Dar după cum vezi tu pe acest site, majoritatea nici nu știu ce caută într-o relație, nici măcar termenul de relație nu îl cunosc.
Felicitările mele pentru voi amândoi, se pare că vârsta nu a contat, pentru că voi chiar ați știut ce ați vrut unul de la celălalt.
Multumesc , da ai dreptate sunt fete/ femei care n-au nici o treaba cu relatiile adevarate, parca ar fi aeriene, eu cred ca fara comunicare, sinceritate si incredere nu are cum sa mearga o relatie prea mult timp.
În sfârșit mai aud alt utilizator care îmi poate da dreptate când spun că o relație înseamnă :
Încredere
Sinceritate
Înțelegere
Respect
Este posibil ca tu sa ai unele probleme cauzate de o insuficienta experienta. Roaga un prieten, fara sa stie iubitul tau, sa-ti arate ce si unde gresesti tu. In acest fel, daca tu nu ai o problema medicala, sigur iti va creste apetitul sexual si te vei relaxa mult mai bine langa iubitul tau.
anonim_4396 întreabă: