| overnight674 a întrebat:

Cum îmi pot mări penisul?

9 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Prin sport, prin exercitii cardio care iti pun sangele in miscare, poti castiga o erectie puternica.

| Lightdark a răspuns (pentru MarianWLF):

Stai puțin ce legătură are circulația sângelui cu mărimea?

| MarianWLF a răspuns (pentru Lightdark):

Are, exercitile cardio iti imbunatatesc sistemul cardio vascular, inima pompeaza sange mult mai rapid asta rezultand in erectii puternice si de durata, pensiul tau intra in erectie prin sangele care e pompat in el, prin exercitii cardio zilnice inima devine mai puternica, muschii devin mai puternici prin antrenamente de forta asa si inima devine mai puternica fiind nevoita sa pompeze intr-un ritm mai alert, e vorba de marimea maxima pe care o poti atinge, alerg 6 zile din 7 pe langa exercitile de forta, testosteronul este ridicat, asta inseamna o pofta sexuala mai mare, ritmul cardiac e ridicat, te simti mai energic, cand tu esti in forma ta maxima si nivelul energie este sus ai chef de sex, efectiv ca barbat poti fii 50-60% din zi intr-o stare de excitare, ceea ce e bine fiind gata de o partida la orice ora, gandeste-te ca ai momente cand ai erectie puternica cum ar fi dimineata, si momente cand nu e asa puternica si penisul nu se mareste la marimea lui completa, tocmai de asta poti evita astfel de momente adoptand un stil de viata sanatos plin de miscare, nu am avut dimensiuni mici sa zic nici inainte dar am castigat 1 cm in lungime, si grosimea este mai mare acum de cand fac miscare regulat, am uitat sa precizez apa, bea multa apa, ai mai multa energie cand esti hidratat si nu ajungi sa confunzi setea cu foamea.
Poti sectiona anumiti muschi de sustinere sa castigi cm in plus, dar e doar de aspect pentru ca ramai cu aceeasi lungime in stare erecta si exista riscuri deoarece tu tai muschi de sustinere a penisului care nu exista degeaba acolo, ai sanse de 50-50 sa iasa operatia, poti avea probleme de erectie, te poti distruge, nu merita riscul.

| Violleta2022 a răspuns:

Doar chirurgical se poate marii penisul, maxim 2-3 cm, dar cu risc 50% sa ramai impotent pe viata.

| dullcat a răspuns:

Nu prea ai cum sa iti schimbi marimea fara sa apara consecinte negative dupa. De ce nu te concentrezi pe alte aspecte care sunt pozitive? Nu are sens sa iti irosesti energia pentru lucruri pe care nu le poti schimba.

Presupun ca filmele xxx ti-au bagat in cap ideea ca barbatii trebuie sa aiba o anume marime, altfel nu fac femeile sa tipe de placere. Fals. Iar din perspectiva unei femei, un barbat care e atent la nevoile personale si la detaliile din acele momente intime, e infinit mai bun decat unul care doar stie sa penetreze cateva minute pentru propria placere si apoi gata distractia.

Daca esti adolescent, iti recomand sa urmaresti acest clip:
https://youtu.be/YqIPlu7QH_8?si=VuiYaPvb26_zGTMX

| Iluzionistul69 a răspuns:

Cu pompa il umfli cu aer?

| unboschetar69 a răspuns:

Cu aspiratorul

| CCC13 a răspuns:

Operație in Turcia

| danut2323231231 a răspuns:

Aplicand o forta de frecare suficienta asupra lui

Întrebări similare