| alinnephilim a întrebat:

Cum imi pot repara defectele :
1. Sinceritate
2. As da totul pentru o alta persoana
3. Pot tine la cineva chiar daca ma ranit sad...

Sa nu-mi spuneti ca nu sunt defecte pentru ca sunt. Cu timpul voi devenii si eu ca ceilalti mincinos si o sa ranesc sunt sigur. Lumea te obliga. De ce sa ne fie simplu cand putem sa ne complicamhappy. mda... viata

Răspuns Câştigător
| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

1. ai zis sa nu-ti zic dar totusi o s-o fac. sinceritatea nu este un defect. doar ca trebuie sa stii cum sa o folosesti, si cand. nu trebuie sa spui oricui adevarul despre tine, pentru ca lumea este falsa si nu merita sa stie totul. poti incredinta adevarul doar persoanelor care ti-au fost alaturi si care nu te-au dezamagit. oricine minte cateodata. iar minciunile nu sunt intotdeauna rele, atata timp cat sunt spuse cu masura si in momentul potrivit. tot ce trebuie sa faci aici este sa inveti CUM si CUI sa spui adevarul, si cu CINE sa fi sincer.
2. si eu sunt asa. doar ca am observat ca nu toti merita sa-mi pese de ei. mereu puneam pe altii in fata mea si incercam sa-mi pastrez relatiile cu ceilalti asumandu-mi vine pe care nu le aveam. asta ar putea fi considerat un defect. trebuie sa-ti pese de ceilalti din jurul tau, dar atata timp cat unora nu le pasa de tine nici catusi de putin, nu trebuie sa exagerezi. da totul doar pentru persoanele despre care stii sigur ca te iubesc si ar face la fel la randul lor.
3. cateodata ierti pentru ca nu vrei scandal, sau pentru ca stii ca nu merita ca o simpla cearta sa distruga o relatie ( de orice fel ar fi ea ). uneori e bine sa uiti si sa ierti ( stii cum se spune : forgive and forget ), dar alte ori poti fi luat de fraier daca deja repeti asta de prea multe ori. nu trebuie sa-i inveti pe ceilalti din jur cu bunatatea ta, pentru ca majoritatea nu-ti sunt prieteni. doar prietenii adevarati merita sa fie iertati, insa nici macar ei mereu.
ai dreptate. poate ca lumea ne obliga sa fim mincinosi si sa ranim, dar depinde de noi daca vrem sa schimbam asta. nu putem schimba o lume intreaga, dar ne putem schimba pe noi. oamenii nu mai merita sa pui suflet pentru ei, nu mai merita sa-i ajuti sau sa-i ierti, nu mai merita sa fi sincer cu ei, pentru ca nici ei nu sunt asa cu tine. dar tu faci ceea ce e bine. nu te iei dupa hoarda. kiss

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai bine ramai smecher, cu grija sa nu fii luat de prost si sa nu iubesti cu adevarat ca in viata asta daca esti bun esti luat de idiot.

| nekokami a răspuns:

1-minte(chiar si atunci cand nu ai pentru ce) 2-incearca sa te gandesti ca nimeni nu va face acelasi lucru pentru tine si o sa-ti treaca dorinta aceea de a "da" 3-gandeste-te cum sa-i intorci rana nu obrazul.emm cam atat.si nu te insela, sigur o sa minti, o sa ranesti si o sa urasti.sunt etape ale vietii.n-ai cum sa scapi de ele

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu le repara,ramai asa,defect.
La fel de defecti suntem multi,fara posibilitatea sau dorinta de a ne schimba in vreun fel.
Si,cu toata aceasta defectiune de neiertat,ti se va oferi sansa sa fii iubit sincer,la randul tau.
Nu obosi inainte de vreme,rabda,adapteaza-te si, pur si simplu, asteapta.Invata sa traiesti cu defectele tale!

| UuuLaaLaa a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa incerci saa iesi cu cat mai multe fete, sa vezi fiecare cum e. Pana la urma o sa te plictisesti, iar in cazul in care iti faci o relatie, incearca sa nu pui suflet. Pentru prima data incearca sa si inselibatting eyelashes laughing... O sa-ti mearga bine zic eu thinking

Fostul meu prieten e un smecher si jumatate. Cum ne-am despartit cum are pe alta laughing. Fa si tu acelasi lucrubatting eyelashes.