Nu e corect sa-ti bati capul pentru astfel de lucruri,asta inseamna ca el nu e un tip de nadejde,ca nu te stimeaza si ca nu vrea nimic serios cu tine.Tu nu ai cum sa-i interzici lucrul dat, fiindca este dreptul lui sa faca ceea ce simte ca vrea sa faca.Tie iti ramine doar sa accepti asa cum e el, cu o astfel de atitudine fata de tine sau sa te desparti definitiv de el.Alta solutie nu exista,fiindca de indata ce-i vei pune ultimatumme sau ii vei citi morala, totul se va transforma ca intr-un infern, ci nicidecum intr-o relatie frumoasa.Bafta!
Pai eu i'am zis lui scurt si la obiect "Cum intorci capu' cum iti articulez si eu una" )))))
Iubitul tau nu te iubeste deloc daca se uita dupa altele, ai grija de el ca treaba nu e buna deloc, sper sa nu ai probleme pe viitor cu el.
Poarta-te frumos cu el. respectati-va reciproc! spune-i ce iti doresti de la aceasta relatie si ca te deranjeaza cand el se uita dupa alte fete. nu te transforma totusi intr-o scorpie geloasa si irascibila. nu faci decat sa il indepartezi. si gandeste-te ca poate si tu ai intor odata capul dupa un baiat! mult noroc si iubiti-va mult!
@iceman bullshit x10 la patrat!
Daca se uita dupa altele adica daca intoarce capu dar nu se uita 10 minute incontinu sau ceva de genu este normal... la baieti nu inseamna ca nu te iubeste neaparat cum mananca **** iceman, il ti aproape prin a fi buna cu el (daca este sentimentalist petreceti timpul mult cu el dar mai dai si putina doar putina indiferenta, s icand devine disperat petreceti tipu cu el caci atunci chiar numa se uita )
Daca este porc imi tin gura inchisa
Daca baiatul te iubeste nu se intoarce dupa alta :].Si sa fim sinceri orice baiat s uita dp o tipa daca trece p langa ei sau asa.Park tu nu ai intoarce capul dupa altul daca arata bine :] In fine n'ai dc sa iti faci griji daca se uita dp alta :]. Doar se uita tu esti iubita lui nu aia :].Cu tine se tine de mana se:* nu cu alta :]. Asa ca nu iti face griji bucura'te ca e al tau [fundita]
Simplu: nu poti.
E normal sa intorci capul, adica asta nu implica nimic. Concentreaza-te mai bine pe lucruri cu adevarat importante si la prostiile astea.
Sa va spun ceva orice baiat mai intoarce capul pentru ca vede ceva nou diferit cu un alt luc, stil intelegeti c vreau sa spun el vrea ca din cand in cand sa fie surprins cu ceva nou ceea c il face mandru de ceea c are langa el, si batandul la cap mai rau are sa faca si poate ai sa te intrebi cu c ai gresit
aaa_1934 întreabă: