anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi recuceresc iubitul? mentionez ca avem 5 ani de relatie!

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Daca a durat atat cred ca a fost o relatie in care a existat iubire. Incearca sa il convingi sa aveti o discutie serioasa si sincera. Trebuie sa fie comunicare, sa stii motivele.

| Malvina24 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el! arata-i ca nu face o greseala daca se impaca cu tine! Daca inainte te-a iubit, te iubeste si acum(de un sentiment profund nu poti scapa nici daca ai vrea)! ai toate sansele sa fi fericita! am si eu un prieten de 2 ani si relatia noastra merge bine! eu mereu incerc sa fac ceva si sa-l surprind in mod placut! mult succes cu ex-ul si viitorul iubi!

| Arthur a răspuns:

Daca a fost o relatie adevarata, bazata pe iubire iar motivele despartirii au fost puerile, ai toate sansele. Incercati sa aveti o discutie calma, fata in fata, si sigur se va lamuri situatia.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| luiza_5706 a răspuns:

Fetele, eu am o problema. Am avut o relatie de 3 ani si ne am desp(o relatie super). Motivele au fost, mmm, schimbarea lui de atitudine fata de mine deoarece incepuse sa asculte de taicasu care are o gandire de misogin.In fine, ne am desp. El nu a avut nici o rel dupa, ne am mai int(ca amanti, ca sa fiu sincera) si mereu imi parea rece si distant oarecum. Eu il mai sunam inainte sa ne int cu nec, am mai facut si afirmatii ca inca mai simteam ceva etc. Eu sunt ff sigura ca i -am hranit orgoliul ff mult pentru ca simteam in atitudinea lui.asa ca ieri dupa ce ne am ciondanit iarasi, am decis sa -i inversez povestea.Adica am spus ca nu l am iubit cu adevarat(mai ales ca se legau multe faze din timpul rel in care eu am fost rece si distanta pe care cand ne-am reintalnit dupa desp mi le a reprosat) si tot felul facand aluzie la to ce intr-adevar coincidea. Ce am reusit sa fac prin asta?crying sincer eu am urmarit si mi am dorit ff mult sa ma impac, dar m a durut sa realizez acum ca lui i s au umflat coarnele de la orgoliu.