| digei a întrebat:

Cum impresionez o fata de 11 ani pe nume sabina si pe mine ma cheama seby cum sa fac?

9 răspunsuri:
| rebeca a răspuns:

Cum sa o impresionezi? Pai la varsta asta ar fi indicat sa ii propui sa faceti temele impreuna...ar fi un inceput bun!

| sabinutza_9332 a răspuns:

Am o intrebare ciudata : de unde esti? nu intrbati de ce intrebare... pur si simplu.

| chandnisharma a răspuns:

Las-o pe sabina ca nu e de baieti la varsta asta :p

| raisa1993maria a răspuns:

Intreab-o daca vrea sa va jucati impreuna. ea cu papusile si tu cu roboteiitongue

| unaboona a răspuns:

Cumpara-i o papushe barbie.succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa faceti sex pervers laughing)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate evito si poartate casicum nu tiar placea ca vine ea singura latine daca vr sa mai vb id-ul este iliecristi2000 id-ul meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ti-as spune sa o duci la o plimbare in gradina publica, dar mai inati sa ii spui ca iti place de ea iar dupa o inviti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cat de fitoasa e si cat de frumoasa si diferenta de varsta
si eu incerc sa impresionez o fata de 11 ani alina daram o metoda dar acum e ciudat...nu am curajul sa o aplic.
este foarte frumoasa
daca vrei iti spun metoda sa incerci sigur va merge daca ai curaj cea ce-mi lipsestemie
deci
incearca sa te intalnesti cu ea intr-un loc nu stiu mai restrans
vorbestei despre un lucru care-i place si apoi uite te in ochii ei si spune-i ca o iubesti apoi asteapta sa vezi daca raspunde si cum se uita la tine si daca se uita timid uitete adanc in ochii ei si sarut-o
daca nu se uita timid mai aveti nevoie de timp dar sigur in 2-3 saptamani o vei cuceri

Întrebări similare