| ÎngerCretin a întrebat:

Cum impresionez o fata?
Ma refer... ce le plac, si chestii d'astea,,,
Cel mai bun raspuns :
Funda+vot!
P. S. Am 12 anisoriiiiiiii

Răspuns Câştigător
| Chauderitza a răspuns:

Buna Adis.
Sunt sigura de 2 lucruri: 1. Punctul sensubil al fetelor: sa le faci sa rada.
2. Unele fete nu te meritawinking
Pai,te intalnesti cu fata care iti place, o faci sa rada, vorbiti despre anumite lucruri.ETC.
Dupa aceea va veni si tumpul unei intalniri.
Eu Chaudetitza, si echipa TPU iti uram mult noroc. Pa-pa Adis!

7 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

Sa le impresionezi? Fii curatel, ingrijit si parfumat! Fetelor le place sa le vorbesti frumos, sa le alinti, sa le ajuti mereu cand au nevoie, sa le dai flori, animalute de plus, le plac rujurile si parfumurile. Le place sa le zambesti, sa fii dragut cu ele.

| hotshotb a răspuns:

La varsta ta cred ca ai putea sa ii fi un bun prieten. Fetele vor prieteni cu care sa poata vorbi la varstele astea.S-ar putea sa o impresioneze si chestii gen biletele...

| OOOLEOOO a răspuns:

Poi la 12 anisori incerca sa-ti cauti una din DECEMBRIE zodia segetator poate o sa ma crezi nebun dar astea is cele mai iubitoare si cele in care sti ca poti avea incredere happy in final cautati una ''CUMINTE''.

Daca iti ai ales una cuminte o sa-ti spun eu ce le place...le plac chestile simple dar cu mare valoare sentimentala...un trandafir o scrisoare.ma rog tot ce`i din inima

Si sa nu ceri ceva de la ea de genu : Dragoste sau poze +18 Ca atunci iti cauti total alt gen de fata care iti umbla dupa bani si se foloseste de prostia ta (eu prefer varianta cu fata cuminte)
BAFTA... FUNDA? big grin

| giulia890 a răspuns:

Incearca sa fii cat mai simpatic.NU trebuie sa fii un pampalau care se tine ca un catel dupa ea, de obicei fetelor nu le plac.Dar nici un ''golan'' care nu face altceva decat sa injure, scuipe.etc.Incerca sa pari cat mai interesat de ea, si cel mai important...s-o asculti mult big grin bafta

| Issaa a răspuns:

In primul rand dupa mine e sa miros bine, ca asa ii atragi atentia :X, daca esti prieten cu ea poti sa petreci timpul cu ea, sa o faci sa rada dar nu pe seama prietenilor ei sau pe baza aspectului ei fizic [ fetele urasc asta... crede-ma stiu ] sa petreci timp cu ea, sa o asculti, daca nu esti prieten cu ea incerci tu sa te bagi in seama, o intrebi cat e ceasul, ii zici ca iti seamana cu cineva, si intrii in vorba cu ea; dar daca vezi ca nu e deloc interesata las'o balta, doar daca vezi ca-ti da o speranta

Bafta :*

| RalucutzaFarmer a răspuns:

Fetelor le place sa le vorbesti frumos sa le spui ce crezi despre ele.Dar evita adjectivele de gen frumusika draguta sexy etc. Spunele ce simti poti sa impresionezi o fata cu cuvintele tale, fetelor le place sa fi tu insati. Funda+vot?

| blu3ey3s a răspuns:

O lasi sa te observewinking. nu o poti impresiona pentru ca esti prea micut laughing