| CastorR a întrebat:

Cum incep relatiile cel mai bine?
Baiatul trebuie sa ii spune fetei ca o place foarte mult si ca vrea sa vrea sa fie impreuna cu ea? Sau fata trebuie sa spuna asta?

Răspuns Câştigător
| Stunt3r a răspuns:

Romantic: Baiatul se duce frumusel la fata si ii spune cat de frumos se poate: "Ai vrea sa fi prietena mea?" - o vei da gata. (FARA RUSINE)

Epic: Fata il intreaba pe baiat: "Ai vrea sa fi cu mine?" - asta nu va duce la o relatie buna.

Funda? x_x

8 răspunsuri:
| AnGeL a răspuns:

Eu sunt fata si sunt de parere ca baiatu; trebuie sa faca primul pas

| oana_4978 a răspuns:

Aceste cuvinte trebuie sa vina in primul rand din suflet.nu cred ca exista o regula sau o ordine intr-o relatie pentru aceste cuvine.consider ca ele vin de la sine. daca tu asta simti cred ca ar trebui sa o spui daca nu...problema ta ce faci, aici intervin mai multe lucruri

| cikiciki a răspuns:

Buna.eu zic ca baiatul trebuie sa faca primul pas si sa ii spuna fetei ca o place.winking asta cred eu.

| R0000zyyyyy a răspuns:

Pai eu stiam ca baiatul trebuie sa ii spuna fetei ca o place...

Răspuns utilizator avertizat
| adi123_2132 a răspuns:

Pai la prima intalnire trebuie neaparat sa saruti fatawinkingbig grin

| CrazyArth a răspuns:

Baiatu normal :]]

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

In principiu fetelor le e cam rusine sa faca primul pas asa ca du-te tu la ea si fa primul pas si nu te teme. Incearca sa fii cat mai direct si romantic ( la vorbe), iar daca te refuza incearca de mai multe ori si fii mai insistent( unele fete se lasa greu ca sa trezeasca si mai mult interesul baietilor).
Succes!