Nu TREBUIE sa faci pe cineva sa te placa ca dupa vorbim deja de altceva si nu cred ca iti va conveni.
Nu incerc sa fac asta si nici nu am cum s-o fac. Chiar daca e dureros ca sentimentul nu este reciproc, nu prea isi are rostul. Pana la urma nu putem obliga pe cineva sa ne placa. Trebuie sa vina de la sine.
Trebuie sa o seduci, asta insemnand doua chestii care se impart in cateva lucruri:1.Partea in care tu faci raport cu ea, in care stabiliti niste stalpi ai increderii, adica friend-zone.Cum iesi din friend-zone? Ei bine, aici intervine punctul 2.
2.Sexting-ul face diferenta dintre "esti doar un prieten si nu vreau sa stricam prietenia noastra" bla bla bla si "ummm... maine sunt singura si as vrea sa vedem un film, e ok pentru tine la 20:00?" --sexting-ul e o arta, nu crede ca e asa usor, arunci niste cuvinte si gata--
PS.Desigur, raportul se face prin anumite chestii, glumite cu tenta sexuala, meme-uri cu tine sau de pe internet(recomand cu tine), etc; trebuie sa-i transmiti faptul ca tu esti interesat de ea/el si nu doar sexual(point-ul asta trebuie facut in asa maniera incat sa nu ajungi micul ei/lui psiholog si aici intervine iar sexting-ul)
Acum sa vorbim putin despre sexting."Bine, nu poti sa-i spui direct, "vreau sa te ***" sau alte verbe cu "efect" pushy. Poti incepe procesul de sexting printr-o simpla chestie gen: "Hai cu mine un weekend la mare, ce parere ai despre asta?"Daca iti raspunde foarte "hight" si corespunde cu vibe-ul tau, iar tu te simti bine FACAND ASTA(cel mai important e sa te simti tu bine), poti continua, daca nu, nu.Pentru mai multe detalii, poti cauta pe internet fiecare chestia de care ti-am vorbit, asta a fost un mic rezumat. ~PUA