anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum interpretati daca fostul te cauta dupa o luna de la despartire la betie intrebandu-te ce mai faci? Tu ii raspunzi, insa el nu iti mai raspunde dupa ci doar iti da seen la mesaj dupa muuulte ore. Nu se mai uita nici la ce postezi in ziua respectiva cand i-ai raspuns, decat dupa muuulte ore din nou.
Adica pentru ce mai bagi in seama(chiar si la betie) si de ce faci lucruri care se contrazic? Baietii in mod normal cauta fostele la betie fiindca inca simt ceva pentru ele, dar cum sa si bagi in seama si tot tu sa nu le mai raspunzi inapoi?

7 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

"Cand se imbata, face sesizari...ai prins-o?"winking
Nu-ti face sperante in privinta lui... dupa ce s-a trezit din betie, pare ca a regretat ca te-a sunat.

| Ellzzz a răspuns (pentru wildthing):

Ne-am despartit in termeni chiar ok acum o luna jumate bagand motivul ca nu ne potrivim atat de bine(el s-a despartit). Nu ne-am cautat reciproc, nici nu ne-am vazut pe undeva.
I-am raspuns la mesaj cu "bine, tu?" si in loc sa raspunda sec macar, a preferat sa ma aiba in casuta de necitite vreo 17 ore, ca intr-un final sa imi deschida mesajul
Adica sunt niste chestii ciudate, macar de un "ce faci" ma gandeam ca exista loc, nu sa bagi in seama si dupa tot tu sa nu mai vorbesti

| wildthing a răspuns (pentru Ellzzz):

Nu trebuia sa-i raspunzi deloc.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce mai comunici cu el?
De ce ii mai raspunzi si nu l-ai blocat dupa ce v-ati despartit?
Imi pare rau, dar tu singura faci greseala dupa greseala si apoi esti frustrata ca te cauta beat si isis bate joc de tine.

| Goete a răspuns:

La o betie i s-a sculat dar pana la urma a avut ce ***

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

El era beat când te-a căutat? Atunci el a avut curaj ca să te caute după o lună de la despărțire. După aia s-a trezit din băutură și nu mai are curajul omului beat ca să mai discute cu tine. El e băiat foarte emotiv sau care se intimidează cu tine. Mai dă-i tu mesaje chiar dacă nu îți răspunde că el le citește și se bucură.
Dacă ți se pare imatur și nu mai vrei să ai o relație cu el - blochează-l și șterge toate mesajele lui. Nu te va mai căuta că va înțelege că nu mai vrei să te caute.

| Ellzzz a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, era beat.
Ideea e ca atunci cand s-a despartit de mine a bagat motivul "ca nu ne potrivim atat de bine"
Ca mai apoi sa ma bage dupa o luna in seama. Nici pana acum nu mi-a raspuns inapoi. Ma gandeam poate ca a vrut de fapt sa dea mesaj altei fete/ a fost ceva superficial tocmai de aceea nu mai vrea sa raspunda/ doar intentii sexuale a avut
Nu am increderea ca nu mai sunt alte 5 pe langa mine carora sa le fi dat mesaj