Pur si siplu :
Printr'o colega/coleg de clasa...sau prietenii, prin biletele sau in fata.Nu este o rusine, au incercat multi asa:*
Succes:*
Ii spui cat de mult o placi sau cat de mult tii la ea iar apoi:"vrei sa fi cu mine?" sau "crezi ca am un loc in inima ta?"(daca vrei ceva mai diferit)...succes:X
Pai niciodata nu intreba o fata daca vrea sa fie cu tine numai daca sti ca ii place de tine...
ia-o si tu deoparte si spune-i nu ii spune in vazul lumi pentru ca s-ar simti oribil! sau spune-i pe mess ca o placi si ca ai vrea sa fi cu ea...
bafta :*
F simplu :
ai prieten? si nu ai vrea sa. ti faci?
sau o saruti direct daca te lasa e de bine dk nu...:-s
Pai nu conteaza asa mult cuvintele atata timp cat sunt spuse din inima. Ai putea incepe spunandu-i ca o placi mult, apoi ii zici ce apreciezi la ea. Apoi o poti intreba daca crede ca ar fi vreo sansa pentru voi 2, sau ceva de genul. Bafta!
Ii spui ca vrei sa va vedeti. iar cand o vezi ii spui ca vreau sa iti zic ceva foarte important pentru mine.De ceva vreme(ii spui de cand o placi)am inceput sa tin la tine.Si vreau sa te intreb daca si tu simti ceea ce simt eu pentru tine, macar un pic, pentru mine ar conta.
Si daca spune ca te place...stii tu ce trebuie sa faci(totul o sa vina de la sine)
Iar in caz de un refuz...nu dispera.defapt stiu cum e sa iti zica cineva sunt multe fete pe; lumea asta(in cazul meu, baieti)o sa gasesti tu o fata, dar nu e usor.Cum ziceam... daca refuza, cu timpul rana va trece.
Eu in orice caz, iti doresc SUCCES!
Uite asa:"Hei.numele...ai vrea sa fi cu mine esti super tare"daca asta nu merge DATE BATUT. SUCCES
Ce zici daca te-ai gandi la mine mai mult decat la un prieten? cu intrebarea asta nu esti nici prea direct si nici nu prea ocolesti subiectu. bafta, ai nevoie!
Hai frate ce intrebari au ajuns la dragoste si sex . O iei cu zaharelu' ii zici si tu ce ochi frumosi ai, ce par frumos ai, ce cool te-ai imbracat azi,,,
HappynewCenusa întreabă: