Salut! Stii, si eu am fost rusinos, de fapt foarte si pot sa spun ca (,) chiar m-am descurcat bine. Uite ce am facut eu:
I-am cerut idu de mess frumusel (pe facebook) si mi l-a dat... Timp de cateva zile am tot vorbit cu ea pe mess pana am ajuns s-o cunosc si am realizat ca o plac, incetul cu incetul i-am dat de inteles ca o plac [am deschis subiecte "sentimentale"] si dupa asta am chemat-o pe afara [dupa 3-4 zile asa, timp in care am pastrat legatura] si ea a acceptat, daca accepta e foarte bine, inseamna ca e deja a ta.
Tot ce am facut a fost ca in momentul in care sa ne despartim dupa "iesire" sa o iau de maini, sa ma uit in ochii ei si sa ii spun ca o iubesc si ca tin la ea. Dupa asta am asteptat cateva secunde reactia ei, mi-a spus ca si ea ma iubeste si apoi am sarutat-o [pfoai, am avut emotii de neimaginat, sarutul a iesit ca dracu ]
Succes! Si ai grija ce faci
Daca esti rusinos mai bine vb q ea pe mess ori prin mesaje si asa nu prea mai ai emotiile acelea.sau mai bine ii faci mici cadouri
Frate gandeste asa o viata ai si o gaura in... de ce rusine te gandesti ca o sa fii respins? si o infrangere e un altfel de victorie! du-te la ea si spune ce ai in gura(civilizat si cu zaharelu) GL
Pai nu e neaparat necesar sa o intrebi daca vrea sa stea cu tine.
Invito-o odata in oras sau etc, vorbiti... apoi cand ajungeti la un anumit moment sarut-o si ea isi va da seama ca u o iubesti si ca vrei sa fi impreuna cu ea
bafta
HappynewCenusa întreabă: