anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum isi da seama o fata daca baiatul este virgin sau nu(va rog frumos sa nu ma luati cu chestii de genul: dupa cum,, lucreaza"; dupa experienta etc.)...adica daca este vreun semn pe,, instrument"?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Intră aici și citește: www.seximus.ro
Mare valoare puneți pe virginitate, caracterul s-a pierdut în negura timpului...
Pa, pa.

6 răspunsuri:
| soseta ucigasa a răspuns:

Nu isi da seama... 1-0 pentru barbati devil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ASa k macar resppectatzi feetele care sunt curate ca sa spun asahappy

| senelnu a răspuns:

Pe "instrument"... daca a mai fost folosit... codul de bare e mai sters.
"lucreaza"?!? ar trebui sa iti schimbi prietenii

| Linda a răspuns:

Virginitatea e legata de caracter. Cine reuseste sa ramana virgin reuseste in multe alte domenii in viata pentru ca stie sa-si amane satisfactia si acesta este secretul realizarilor importante.

| senelnu a răspuns:

@Linda- ai realizari importante?

| Linda a răspuns:

Stiu si eu? In ultimii 9 ani am invata limba germana, imi trebuia la serviciu, am condus 8 proiecte la acel ONG romano-elvetian (conferinte domeniul psiho-social, sesiuni de instruire pentru lideri, cea mai apreciata lucrare de disertatie la master pe tema schimbarii administrtiei publice in Romania (unele chestii s-au pus in aplicare), invatat in maghiara limbajul proiectelor cu finantare europeana pentru a le putea transpune in romaneste, implicit invatat scrierea acestor proiecte de finantare, condus o firma de scriere de proiecte aproape an, sunt prietena cu o parlamentara careia ii dau mai departe ideile mele de imbunatatire, vreo 10 tinere carora le-am fost mentor cum sa se orinteze prin viata, o relatie tot mai profunda cu sotul meu, o fetita de 3 ani de care educatoare spune ca este bine dezvoltata emotional, empatica, altrustia, desteapta, ma inteleg super cu parintii, socrii, surorile, cumnatii, prietene bune... a si sa nu uit ca tot acum am reusit si in Romania pitoreasca sa iau pe bune permismul de conducere, si sunt foarte mandra ca am fost data afara de la un serviciu pe chestii de principii (ma complaceam in lasitate, ramaneam, am spus adevarul- sent out)