Greu de spus, dar probabil ca atunci cand doar iti doresti sa fie ea langa tine pentru ca ai stat cu el/ea si pentru ca ai preferat clipele alaturi de el/ea o vreme buna si doar o mai vrei aproape ca sa nu treaca vremea aia buna, chiar daca tu nu mai simti nimic pentru el/ea, atunci realizezi ca de fapt e doar o pura obsesie...
Daca deja ti-ai irosit 2 ani...nu face aceeasi greseala ca mine. Asa am facut si eu, m-am indragostit de persoana nepotrivita si nu m-am mai uitat la alti baieti 3 ani. Am ratat atatea ocazii de a avea un prieten doar de dragul unui prost. Daca el/ea (nu stiu daca esti fata sau baiat) nu s-a uitat inca la tine eu zic ca iti pierzi timpul, si mai bine renunti acum decat prea tarziu.
Sper ca te-am ajutat...
Pai iti dai seama ca e iubire prin sentimente. mereu tie gandul la el, cand ai auzi numele ai fluturasi in stomac, te emotionezi. cand e obsesie inseamna ca nul vrei sa il vezi cu altcineva nul lasi in pace insisti. il cauti. asta e obsesia
Cand iubesti nu iti pasa de ce este in jur numai la persoana aia iti este gandul doar pe ea o visezi ca da o iubesti. dar daca ajuge gelozia devine si obsesia. Daca te face gelos/geloasa cu altcineva devi obsedat ii interzici anumite chesti care sincer sunt normale pentru tine sunt direct "nu ai voie nu si nu".
Daca iubesti cu adevarat si persoana cu care esti simte la fel nu ii pasa de altceva. Si dupa 5 ani o saruti ai aceiasi senzatie ca la inceput. Primul sarut cica nu se uita niciodata dar cu persoana la cere ti si dupa ani simti la fel. Asta e iubirea din partea mea o mica parte ca daca zic totul fac poezie
RedLove întreabă: