anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum iti dai seama ca iubitul tau te iubeste mult? Cele mai bune raspunsuri primesc funda.:*

Răspuns Câştigător
| LooveYou a răspuns:

Poi se vede in ochii lui ca esti cea mai importanta fata pentru el.
Cand e cu tine nu se uita dupa altele
Te alinta, Iti spune cuvinte frumoase, vorbeste deschis cu tine
Are incredere ca poate sa iti spuna orice si daca are o problema iti spune sa il ajuti
Face orice sa fie cel putin o clipa cu tine
Te felicita daca ai facut ceva bine, este langa tine love struck
Este langa tine si la bine si la rau
Te prezinta prietenilor lui sau familiei si nu ii e rusine cu tine :*
Sper ca te-am ajutat kiss sarbatori fericite!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Te intelege, te sustine, e ste alaturi de tine cand ai probleme sau esti doar nervoasa, suparata, trista, are deplina incredere in tine, nu e gelos sau cicalitor, iti respecta munca, pasiunile, te consulta in toate situatiile care te privesc, se lauda cu tine peste tot, este mandru de realizarile tale si le prezinta familiei si prietenilor lui, nu te minte, nu te verifica.

| Azµre a răspuns:

Prin fapte, nu cuvinte...

| LolaLollita a răspuns:

Cand face pentru tine un lucru pe care a zis ca nu l-ar face niciodata.
Prietenul meu mi-a zis ca nu m-ar ierta daca l-as insela, asadar l-am mintit, spunandu-i ca l-am inselat. Si era de acord sa ma ierte si sa trecem peste. I-am zis adevarul apoi happy

| LolaLollita a răspuns:

De asemenea, cred ca daca te iubeste mult, nu ar avea niciodata vreo retinere sa va afisati in public, sa te prezinte familiei lui sau sa il prezinti familiei tale.

| HDSeer a răspuns:

Domina in relatii.Nu domina dur sau ceva genu.E siplu el face primul pas, el face curte, el face tot deoarece fetele iubesc asta e si logic. Voua va ramane sa fiti ibite big grin
In plus iti da cadouri fiecare zi iti scrie te lauda, iti face coplimente si te pune mai presus de tot.Lasa totul balata doar pentru ca tu vrei sa il vezi sau tii dor.Iti suna nu doar iti scrie sau cheltiu bani doar ca sa iti auda glasul ceara daca o al aude cu orele in sir.Te priveste in ochi si e fermecat de parul tau big grin

| Stonely a răspuns:

Cat persoana draga iti este alaturi si tine la tine si te rasfata cat poate el de bine atunci e iubire nu gluma.Cum se intampal azi ai bani ai femei esti sarac nai nici pe naiba.

| Crystycoolboy20 a răspuns:

Iti e alaturi la bine sau la greu.Niciodata nu te injura,nu te face sa te simti geloasa, nu da in tine, te pupa mereu, nu ii este rusine sa ii zica familiei de tine, mereu te suna sa vada daca esti in regula. happy