| Iulian03 a întrebat:

Cum iti dai seama ca o fata te-a bagat în friendzone?

18 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Un indiciu discret ar fi ca nu se f te cu tine, nu va sarutati...

| Drimmero a răspuns:

Nu e interesata de tine in niciun mod, te tine ca tampon emotional si te priveste doar ca amic, esti umarul pe care isi pune capul atunci cand e ranita de altul/altii la care tanjeste, te cauta cand are nevoie probabil de un sfat legat de o intalnire, relatie, practic tu esti a 5-a roata de la caruta, bun de tinut in peisaj dar nu atat de bun, daca esti atasat de ea la modul romantic si esti atras e chinuitor, dar se poate iesi si din asta daca iti schimbi atitudinea.

| ywar a răspuns:

"Te-a bagat in friendzone" nu este compatibil cu nicio limba romana, pe care voi zi de zi o terfeliti.

| haileewatson a răspuns:

Intreab-o direct daca e interesata de o relatie cu tine! Daca zice nu, inseamna ca nu e interesata si gata!
Nu exista acest friendzone al vostru. O fata nu e obligata sa fie intr-o relatie cu tine daca nu vrea.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Daca ai simtit nevoia sa pui intrebarea asta, clar te-a bagat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te uiti la felul in care ea se uita la tine, daca se uita frumos si cu dragoste inseamna ca te iubeste si vrea sa fiti impreuna, sper ca te-am ajutat!

| Danny28 a răspuns:

Nu vrea să fie într-o relație cu tine, de fiecare dată îți spune că te iubește ca prieten și că ești ca un frate pentru ea.

| AloeVeraReceSiFornetiCuGem a răspuns:

Când se plictisește de bff actual tu ca Friendzone urmezi sai fi viitorul bff.

| LonelyGuy92 a răspuns:

Cand ii dai mesaje doar tu incontinuu si ea nici nu te streseaza sa iti dea cu seen sau celebrul ai sa imi dai si mie niste bani cu imprumut pana la X sau Z

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru LonelyGuy92):

Ce spui tu nu este friendzone, e nothingzone! Zona de prietenie inseamna ca deja vorbiti si ca iesiti impreuna!

| LonelyGuy92 a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Defineste in poola mea ce inseamna friend zone, omul se referea la faptul cand iti dai seama ca aia nu vrea sa iti stea pe poola pe romaneste, adica cand iti dai seama ca nu vrea o relatie cu tine

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru LonelyGuy92):

Friend-zone=momentul in care te vrea doar ca amic/suport emotional, dar nu vrea sa aveti contacte fizice sau nu are niciun interes romantic. Daca nu vrea nimic cu tine, nici nu te baga in seama! Multumit, ratat nervos ce esti?

Vezi ca imi bag poola in tine de bou vorbeste frumos barem jigodie

Si trecand peste teoria ta inutila, el a pus intrebarea fix cu referire la lucrul asta, gen cum imi dau seama ca o fata nu vrea sa imi suga poola sau sa aiba o relatie cu mine si sa ma lase in friend zone ala hai pa

| maresaluV12 a răspuns:

Dacă te-a băgat în friendzone, te vede ca pe un umăr pe care să se plângă și știe că va fi acolo mereu, bag-o tu in dutenpulameazone că n-o să mai ai șanse la relație cu ea in veci.

| Iulian03 explică (pentru maresaluV12):

Daca are iubit si iese cu mine si atunci cand iese vorbim prieteneste si despre diverse subiecte (uneori si despre el) inseamna ca sunt în friendzone?

| maresaluV12 a răspuns (pentru Iulian03):

Da, dacă mai vorbește și despre iubită-su, atunci baftă, ești cățelul ei cuminte care așa va rămâne. Ori pleci cât mai poți ori rămâi cățelu care să-i pupe picioarele când are probleme.

| NzbajsgejGaha a răspuns:

Îți zice ca ești ca fratele ei