| ShadoWCrist a întrebat:

Cum iti dai seama ca placi pe cineva? Dar daca acel cineva te place pe tine?! Astept raspunsuri.Dau funda celui mai bun.

Răspuns Câştigător
| Ely3434 a răspuns:

Hei :* Pai daca te gandesti la acea persoana incepi si zambesti, dimineata si seara te gandesti la el/ea. Cand esti langa acea persoana iti bate inima si mereu iti muti privirea spre ea; ii studiezi fiecare gest si crezi ca e perfect.
Ca sa-ti dai seama ca cineva te place trebuie sa fii atent. Unii dau semne ca plac pe cineva, altii ascund asta destul de bine. Unii se uita la tine, iti zambesc, incearca sa iasa in evidenta in aproprierea ta, vorbesc cu tine, incearca sa gaseasca subiecte de discutat si lucruri in comun. Pe mine acum de curand m-a cautat cineva, a facut rost de numarul meu, m-a intrebat daca il plac, i-am zis ca nu, l-am intrebat daca el ma place pe mine, a zis nu. Si l-am intrebat,, atunci de ce ma cauti daca pana acum nici nu prea vorbeam? " ( Mda... Sunt foarte directa big grin ) si a zis pana la urma ca ma place. Nimeni nu te baga in seama pur si simplu, ori are un motiv ori vrea ceva de la tine... Daca mai vrei sa stii ceva intreaba :* Fundita? :*

| ShadoWCrist explică (pentru Ely3434):

Nu mai vreau sa stiu nimic.Meriti fundita din plin. :*

| Ely3434 a răspuns (pentru ShadoWCrist):

Mersi mult :* Daca vrei sa -i spui cuiva ca-l placi asigura-te ca merita, nu-si bate joc de tine, il cunosti. Si eu iti recomand sa-i spui in fata :*

| ShadoWCrist explică (pentru Ely3434):

Mersi mult. :*

| Ely3434 a răspuns (pentru ShadoWCrist):

:*

11 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Iti dai seama singur.nu are cum sa-si dea seama altcineva, spre exemplu noi.astea sunt intrebari de prisos.

| dana12848 a răspuns:

Ely ely ely ely ely ely ely ely ely...

| ShadoWCrist explică (pentru dana12848):

Ce e cu ea? e doar o pustoaica...

| dana12848 a răspuns (pentru ShadoWCrist):

Iubirea ta

Nu,tu erai!

| dana12848 a răspuns (pentru ShadoWCrist):

Cool

Aha,cum zici.winking