Gelozia este un semn ca nu te prea iubeste si ca nu te respecta, ca te considera imorala si usuratica, dar vrea sa te aiba, sa te controleze.
Bună.
Gelozia nu este bună!
Este atent cu tine, te scoate în oraș, este deschis comunicării, nu te minte, etc.
Pa, pa.
Se spune ca acolo unde exista gelozie,exista si iubire!
Atunci cand iubesti iti doresti sa-ti petreci tot timpul cu acea persoana,nu te mai intereseaza nimeni in afara de ea,incerci mereu s-o faci fericita sa se simta iubita,planuri pentru viitorul apropiat, planuri de viitor! intelegere, sinceritate si increderea sunt cuvintele de baza intr-o relatie serioasa, daca ceea ce am scris mai sus regasesti in relatia ta, atunci poti sa stii cu adevarat ca acest baiat te iubeste si vrea mereu sa fie cu tine!
Intr-o relatie, baiatul trebuie sa para foarte serios pana te cucereste cu totul, adica pana ajunge la sex. Apoi, brusc, in cel mai scurt timp posibil, devine neserios. E bine sa te feresti de baietii gelosi, acestia nu stiu decat sa creeze tot felul de probleme, de care tu nu ai nevoie.
Gelozia nu e doar semnul iubirii ci si al nevoii de dominare - si asta nu e iubire
Salut, Rebela
Un baiat care are intentii serioase, te va placea si cand esti vesela, si cand esti trista, si cand esti aranjata, si cand arati mai putin bine.
Va fi langa tine cum poate atunci cand ii vei cere si vei simti nevoia.
Gelozia...nu e un semn clar de iubire.
Mai ales la inceput.
Cu stima,
Neo
Gelozia poate fi interpretata in mai multe feluri, si nu prea e buna. daca e gelos asta inseamna ca o sa iti schimbi grupul de prieteni sau chiar nu o sa mai ai nici un prieten pentru ca ti-e frica sa nu se supere pe tine, sa nu faca crize, sa nu il pierzi, practic te simti sechestrata intr-o lume a lui. in primul rand trebuie sa il faci sa moara dupa tine, atunci poti sa "il joci tu cum vrei", in al doilea rand nu trebuie sa lasi impresia ca esti tu moarta dupa el pentru ca atunci va fi invers, "te va juca el cum vrea" si in al treila rand niciodata sa nu te indragostesti orbeste de cineva pentru ca se va intampla ce am spus la punctul doi. bafta
Va dati mari psihologi .
Poate fii un baiat serios sau unul care se preface
Numai bine!
Da,gelozia poate fi un semn,dar nu gelozia in exces! Dar semne care iti da de inteles ca-i place de tine:cum te priveste, cum iti vorbeste, ce reactii are atunci cand te vede, nu te minte, nu te inseala...
Gelozia poate fi un semn ca te iubeste, la prima vedere, dar ...la fel de bine poate fi interpretata ca si neincredere in tine.Parerea mea este sa nu ai incredere niciodata intr-un barbat..intr-un baiat nici atat, dat fiind faptul ca ei se maturizeaza mai tarziu decat fetele.Lasa-ti intotdeauna un spatiu doar al tau intre el si tine, undeva unde el sa nu ajunga niciodata, si in felul acesta nu vei deveni vulnerabila.Sa iubesti e frumos, dar cu masura!
Tocmai aici intervine "masura" de care vorbeam! Ai suferit fiindca nu ti-ai pastrat un spatiu numai al tau, in care nimeni sa nu aiba acces! Acolo te poti retrage si regasi dupa o relatie rupta, esuata dupa un deces sau divort..Acolo vei regasi mereu forta interioara, care sa te ajute sa depasesti momentele critice..crede-ma ca stiu despre ce vorbesc, am ramas vaduva la 30 de ani cu 2 copii..nemaivorbind de relatiile ulterioare in care nu m-am putut abandona la modul total, tocmai din nevoia de autoprotectie. Sper ca acum are sens pentru tine cuvantul masura si nu ma vei mai admonesta pentru sfaturile date!
Nu e nici o admonestare..si vad logica si realism si in ceea ce spui tu.Doar ca macar o data in viata sa iubesti fara restrictii si autocontrol,spatii lasate, etc.Oi fi eu mai patimas si pasional, dar nu mi-as fi dorit s nu fi iubit niciodata cu toata fiinta, chiar daa am platit pri suferinta, a meriat
Subiectul este vast si nu ma lansez intr-o polemica pe marginea lui, fiindca spatiul este prea mic.Mi-as dori in schimb sa admiti ca experienta de viata pe care varsta mi-o confera, imi da dreptate! De fapt, tu insuti vei gandi asemenea mie la peste 50 de ani.Iti doresc toata dragostea din lume, fara suferinta daca se poate!
Daca nu iti zice din prima saptamana ca vrea sa se culce cu tine...si daca e gelos poate sa se prefaca ca sa te atraga mai repede in pat!
In primul rand gelozia nu cred ca este buna, mai ales la inceput cand nu ar trebui sa fie deloc gelos, pentru ca nu ar avea de ce..Intentiile lui serioase se vad prin gesturi, prin felul cum vorbeste cu tine, cat de mult te asculta. dar depinde cat de mult il cunosti si tu, ca orice persoana, daca vrea ceva de la o fata/ baiat, se comporta foarte frumos.Consider ca intr-o relatie comunicarea e cea mai importanta, sa vorbiti cat mai deschis, sa poti sa ii spui orice si el la fel, asa se formeaza si increderea. Nu gelozia este semnul, asta poate sa fie si daca e o persoana orgolioasa.Parerea mea!
anonim_4396 întreabă: