anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum iti dai seama ca un baiat te place? Da, stiu ca se uita mai atent la tine si chestii de genul.Dar ceva mai concret imi puteti spune?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca prin toate metodele sa fie cat mai aproape de tine sa-ti intre in gratii sa incerce sa te ajute in toate cu orice ocazie si in orice domeniu.De asemenea iti da semne prin gesturi si mimica ca te place ca te doreste.Cei mai tupeisti te intreaba direct daca doresti sa deveniti prieteni sau chiar mai mult de atat.

| KarinaMiller a răspuns:

Te pune pe tine pe primul loc in ordinea prioritatilor!

| Halestorm a răspuns:

Buna. De obicei când îmi place o fata încerc s-o fac sa zâmbească, sunt atent cu ea, incerc sa am grija de ea, ii vorbesc frumos, incerc s-o descopăr cât de mult pot. Daca se uita mult in ochii tai si iti zice tot felul ce complimente, inseamna ca are o simpatie pentru tine. big grin De asemenea, eu ma bâlbâi si înroșesc la fata cand vorbesc cu o fata care-mi palce, vezi daca face si el la fel laughing

| SkyPilot a răspuns:

Nu neaparat, daca e rusinos pune capul in pamant si nu vorbeste cu tine, desi cu altele vorbeste.
Isi aranjeaza parul inainte de a vorbi cu tine, daca spune ceva intr-un grup se uita in primul rand la tine, "se da mare" in prezenta ta, te tachineaza, te atinge, isi cauta de lucru pe langa tine.

| GiaveleaCamelia a răspuns:

Depinde de baiat